Memede Uyumak

103 görüntüleme
F

Fatma S. ..

25 Haziran 2025 20:09
Oğlum 6.5 aylık gece uyandığında sadece memede durmak istiyor.mama verdiğimde asla almıyor. Neredeyse emmiyor bile sadece orda uyumak istiyor.Şuan müdahale etmeyeceğim ama emzik te tutmadığı için gece beslenmesini keserken nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden onu düşünüyorum. Mama teklif ettiğimde memeye gelene kadar bağırıyor 3.5 yaşındaki kızımın uykusu bölünmesin diye hemen almak zorunda kalıyorum.Neredeyse sabaha kadar oturduğum yerde uyuyorum. O da 4 saat zaten.artık başım dönüyor uykusuzluktan.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
H

Hilal Ç. T.

25 Haziran 2025 20:49
Benim oğlum 17 ayına kadar böyle yaptı bir şey olmaz bebek diye düşündüm ama alışkanlık haline geldi ve ek gıdayı da pek tüketmedi ve kabul etmedi bu yüzden günümün çoğunluğunda emzirmek zorunda kalıyordum uyuması gerektiğin de ise saatlerce bekliyordum bu süreç beni çok yıprattığı için emzirmeyi sonlandırmak istedim sonlandırdım bence memede uyumasına izin vermeyin çok zorluk yaşarsınız sizin için söylüyorum karar sizin tabii 🌸 Güzel günler yakın ✨
F

Fatma S. ..

25 Haziran 2025 21:03
Memede uyumasını zaten hiç istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. 9 da 210 cc mama içip yattı ve şuan saat 12 2 kere kalktı. Sabaha kadar böyleyiz.konu açlık falan değil sadece alışkanlık. Emzik tutmuyor ve sadece bağırıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir