Memede Uyuma Yatakta Uyanma

200 görüntüleme
A

Aslıhan N.

27 Kasım 2025 08:23
Merhaba. 44 günlük bebeğim emzik almıyor. Memede uyuyor. Tam dalmasını bekliyorum. Yatağa koyduğum an uyanıyor. Ne yapabilirim?
M

Melike M.

27 Kasım 2025 08:28
Bebeğiniz daha çok küçük doktorlar ilk 3 ay bebek nasıl isterse öyle uyutun diyorlar.Size en çok düşkün oldugu dönemdesiniz şuan.İstedigi gibi uyutun bence.
S

Sacide O.

27 Kasım 2025 08:32
Benim bebeğimde 2 aylık dediğiniz gibi kucağımda çok derin uyuyor yatınca hiç uyumamış gibi açık gözler. bende göğsüme yatırıyorum yarım saat bekleyip yatırıyorum yan ya da yüz üstü seviyor gündüzleri o şekilde yatıyor bir deneyin isterseniz
A

Aslıhan N.

27 Kasım 2025 12:26
Gündüzleri bir şekilde uyuyor fakat gece büyük sorun. Max 20 dk. Emzik gibi kullanıyor beni
S

Sacide O.

27 Kasım 2025 13:15
Beni de gündüz öyle kullanıyor beslenemiyor o yüzden bir gün geçecek diye ümit ediyorum
S

Sacide O.

27 Kasım 2025 13:15
Kundak yapıyor musunuz
A

Aslıhan N.

27 Kasım 2025 14:51
Kundakta kıyametler kopuyor. Çok ağlıyor durmuyor.
S

Sacide O.

28 Kasım 2025 14:25
Evet hiç sevmiyor sürekli eli yüzünde kızımında ama uykuya geçtiğinde bir saat göğsümde bekletiyorum iyice dalsın uykuya diye yoksa dediğiniz gibi uyanıyor hemen yatağına yatırdığımda elelenin yarım kundağını aldım arkadan cırtla yapıştırıyorum hiç kurtulamıyor gece uykusunu güzel alıyor diğer kundaklardan kurtuluyor çünkü
A

Aslıhan N.

28 Kasım 2025 15:29
Ben de almıştım ondan. Kurtulamadıkça sinirlenip morarana kadar ağlıyor
Betül .

Betül ..

28 Kasım 2025 15:37
Emerken haliyle yorulma olasılığı yüksek.Uyandırmaya çalışın sonra emzirmeye devam edin
S

Sacide O.

28 Kasım 2025 15:46
Peki yatırırken kendi kokunuzun olduğu ya da süt kokunuzun olduğu bir şeyle yatırsanız bi ihtimal belki o kokuyu duydukça rahatlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir