Memede Uyuma
265 görüntüleme
R
Rumeysa K. Y.
21 Ağustos 2026 16:18
Bebeğim 13 günlük 2 gündür memede uyumak istiyor bu durumu yaşayan var mı ne yapacağımı şaşırdım
Ş
Şeyda N. ..
21 Ağustos 2026 16:28
Bebeğinizin memede uyumak istemesi çok normal siz onun için dünyadaki en güvenli limansınız onu bundan mahrum etmeyin ve zaten ilk 4 ay bebekler kendi kendilerine uyumayı öğrenemezler, ilk üç ay dördüncü trimestir gibi düşünün size her ihtiyacı olduğunda ona meme verin uykuları ileride düzene girecek ama bunun için henüz çok erken 😇👍🏻
B
Buse N. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 16:29
Kuzum kıyamam anne sıcaklığına ihtiyacı vardır. Bol bol gogsunuze koyun kokunuzu alsın ben hep koynumda uyuturdum.
R
Rumeysa K. Y.
21 Ağustos 2026 16:30
az önce sağım yapıp biberonla sütümü içirdim uyudu acaba sütü memeden çekemiyor mu
B
Buse N. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 16:38
az önce sağım yapıp biberonla sütümü içirdim uyudu acaba sütü memeden çekemiyor mu
Ş
Şeyda N. ..
21 Ağustos 2026 16:46
Hatta bebeğinizi ilk üç ay yanınızda uyutmanızı tavsiye ederim co-sleeping hem sizi hem bebeğinizi çok rahat ettirir. Siz yatağa uzanın onu da yanınıza yatırın memenizi ağzına verin hem beliniz dinlenmiş olur hem bebek sizinle rahat rahat emer ve ten teması yapmış olur. Merak etmeyin zaten her bebek gibi o da [4.ayda](4.ayda) uyku regresyonu yaşayacak ve uykuları değişecek
İ
İnanç B.
21 Ağustos 2026 18:42
İlk 3 ay böyle geçti bizimde gece uykusuna geçene kadar böyleydi 1 saat uyurdu bırakırdım 10 dk sonra birdaha o günler hiç geçmeyecek zannettim ama geçiyor
S
Sena
21 Ağustos 2026 18:57
benimde bebeğim 13 günlük emiyor altı değişiyor ama sonrasında uyanıklık süresi çok fazla ağlamasa bile uyumuyor yenidoğan bebek hep uyur normal de aktif mi emmiyor doymuyor mu diye düşünüyorum uyumadığı için uyanıklık süresi çok uzun ağlamıyor ama uyumuyor da uyku da önemli malum bi sorun var farkında mı değilim acaba
B
Buse N. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 19:14
Hatta bebeğinizi ilk üç ay yanınızda uyutmanızı tavsiye ederim co-sleeping hem sizi hem bebeğinizi çok rahat ettirir. Siz yatağa uzanın onu da yanınıza yatırın memenizi ağzına verin hem beliniz dinlenmiş olur hem bebek sizinle rahat rahat emer ve ten teması yapmış olur. Merak etmeyin zaten her bebek gibi o da [4.ayda](4.ayda) uyku regresyonu yaşayacak ve uykuları değişecek
K
K.Y
23 Ağustos 2026 23:30
Bebeğinizin memede uyumak istemesi çok normal siz onun için dünyadaki en güvenli limansınız onu bundan mahrum etmeyin ve zaten ilk 4 ay bebekler kendi kendilerine uyumayı öğrenemezler, ilk üç ay dördüncü trimestir gibi düşünün size her ihtiyacı olduğunda ona meme verin uykuları ileride düzene girecek ama bunun için henüz çok erken 😇👍🏻
K
K.Y
23 Ağustos 2026 23:30
Bende katılıyorum bu düşünceye. İlk zamanlarda bende çok endişeleniyordum kucağa alışacak vs çevremdeler de öyle diyordu sonra aman be dedim sanki ne zamana kadar alınacak deyip koynumdan indirmedim kokusunu çekerek anda kaldım romantize ettim olayı ancak gerçekten de dediği gibi hiç de bağlanmadı 7 aylık şuan iyi ki koynumda durmuş diyorum
Yükleniyor...