Memede Uyuma
131 görüntüleme
İ
İrem
20 Ağustos 2026 09:33
Merhaba bebeğim 5 aylık doğduğundan beri memede uyuyor yatağa koyduğumda en fazla yarım saat uyuyor bu aralar atak zamanı etkisiyle de geceleri sık sık uyanmaya başladı meme istiyor pışpışlayıp uyutuyorum 20 dakika sonra yine ağlayarak uyanıyor eşim bana kızıyor memeye alıştırdım diye. Gece uykusu diye bir şey kalmadı bu durumu yaşayan var mı nasıl memesiz uyutmaya alıştırabilirim?
S
Songül Ş.
20 Ağustos 2026 09:37
Benim kızım 18 aylık oldu bizde aynı şeyleri yaşadık memede yatırmıyordum yine de oldu çünkü şuan dişleride zorluyor olabilir benim kızım tüm dişlerini hızlı çıkardı ve ağrılı bir süreç onun için kalkıyor olabilir
S
Songül Ş.
20 Ağustos 2026 09:41
Bu arada kızım 18 aylık ama bir yerden sonra bende memeye geötim 9 ay civarı gibi çünkü 15-20 dk kalkan bir bebek ve aylarca böyle oldu ne ara uyuyacaktım hala bile 6 defa kalkıyordu kalkıp 2 saat uyumuyordu bazen bir hafta oldu gece beslenmesini bire düşürdüm kalkıyor ama en azından çabuk dalıyor
İ
İrem
20 Ağustos 2026 11:00
Bu arada kızım 18 aylık ama bir yerden sonra bende memeye geötim 9 ay civarı gibi çünkü 15-20 dk kalkan bir bebek ve aylarca böyle oldu ne ara uyuyacaktım hala bile 6 defa kalkıyordu kalkıp 2 saat uyumuyordu bazen bir hafta oldu gece beslenmesini bire düşürdüm kalkıyor ama en azından çabuk dalıyor
S
Songül Ş.
20 Ağustos 2026 19:34
Peki emip yatağa koyunca uzun uyuyor mu yoksa kısa süre sonra uyanıp meme mi istiyor yine?
Yükleniyor...