Memede Uyuma 😔
223 görüntüleme
B
Begüm K. ..
12 Mayıs 2026 17:25
Kızım bu ayın sonunda 2 yaşına girecek ve memeyi bırakıyoruz. Konuştum, artık dişlerin var çok güzel yemek yiyorsun, memeye artık ihtiyacın yok vs diye. Anladı da. Artık sadece uyurken ve gece uyandıkça emiyor . Gün içinde istese de kandırıyorum. Çoğu zaman istemiyor da. Ama şu uyku meselesi. Öğle uykusunda da gece uyurken de uyanıp uyanıp meme istiyor. Vermezsem ağlıyor, asla uyumuyor. Uyku sırasındaki memeden nasıl vazgeçireceğim? Meme ile uykuya çok alışık. Tecrübeli annelerimiz var mı acaba yardım rica edeceğim
R
Rabia K.
12 Mayıs 2026 22:21
5 gün sonunda gece memesini bırakıcaz diyin ve her emzirmede 5günden geri sayın. Bir doktorun sayfasında görmüştüm. Ama çocuk uykuluyken öyle yapılır mı bilemiyorum. Gündüz konuşmak daha mantıklı kademeli azaltmak bebek için daha kolay olur. Uyku arkadaşı kullanabilirsiniz
B
Begüm K. ..
14 Mayıs 2026 16:56
5 gün sonunda gece memesini bırakıcaz diyin ve her emzirmede 5günden geri sayın. Bir doktorun sayfasında görmüştüm. Ama çocuk uykuluyken öyle yapılır mı bilemiyorum. Gündüz konuşmak daha mantıklı kademeli azaltmak bebek için daha kolay olur. Uyku arkadaşı kullanabilirsiniz
F
Ferhan D.
16 Mayıs 2026 21:09
Uyku arkadaşını deneyelim çok teşekkür ederim ☺️
B
Begüm K. ..
16 Mayıs 2026 21:56
Merhabalar, bende aynı durumdayım oğlum 13 aylık ve genelde uykuya memeyle geçer. Tavsiye ettiğiniz bi taktik var mı? Bende konuşuyorum meme hakkında ama memesiz uyuyamadık daha
F
Ferhan D.
16 Mayıs 2026 22:00
Bir arkadaş uyku arkadaşı önermişti ama pek işe yaramadı maalesef. Çünkü zaten her gece yatarken yanına birkaç oyuncağını alır. Bir değişiklik olmadı. Gece uyurken meme verdim diyelim. Sabaha kadar uyanıp uyanıp istiyor ve vermezsem uyumuyo ağlıyor. Gel annecim sarılalım uyuyalım diyorum başka şeyler deniyorum işe yaramıyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum. Eğer siz bir yöntem bulursanız lütfen benimle de paylaşın. Ben de denedikçe işe yarayan yöntem olursa sizinle paylaşacağım
Yükleniyor...