Memede Uyuma

342 görüntüleme
R

Rukiye

11 Mayıs 2026 23:24
Merhaba bebeğim 12 aylık gece memede uyumak istiyor emzik gibi apzında dursun istiyor. Gurbetteyim desteğim yok çok yorgun uyanıyorum uyuyamıyormum bu durumun önüne nasıl geçebilirim
Ö

Özge T.

11 Mayıs 2026 23:56
onunla beraber uzansanız ve daldığında ağzından çıkarsanız olur mu acaba ben öyle alıştırmıştım bıraktırıp uyumaya
R

Rukiye

11 Mayıs 2026 23:57
Gece yanıma alıyorum zaten o emiyor ben de dalıyorum uykuya öyle kalıyoruz yorulup da arkamı dönsem arayıp bulamayınca ağlıyor emzik veriyorum fırlatıyor
Sümeyye M.

Sümeyye M.

24 Temmuz 2026 00:12
Rukiye
Gece yanıma alıyorum zaten o emiyor ben de dalıyorum uykuya öyle kalıyoruz yorulup da arkamı dönsem arayıp bulamayınca ağlıyor emzik veriyorum fırlatıyor
Çözüm bulabildiniz mi
R

Rukiye

24 Temmuz 2026 00:59
Sümeyye Mertbey
Çözüm bulabildiniz mi
Hayır maalesef. Hala memede uyuyor çok ağlıyor vermeyince
Sümeyye M.

Sümeyye M.

24 Temmuz 2026 01:00
Rukiye
Hayır maalesef. Hala memede uyuyor çok ağlıyor vermeyince
Aynı probleme sahibiz umarım bir an önce çözüme ulaşırız.
R

Rukiye

24 Temmuz 2026 01:29
Sümeyye Mertbey
Aynı probleme sahibiz umarım bir an önce çözüme ulaşırız.
İnşallah sizin bebeğiniz kaç aylık benimki ay sonunda 15 olacak iyice alıştı günden güne önceden babası sakinleştirip uyutabilirdi emzikle şu an memesiz uykuya dönmüyor asla
G

Gizem Ü.

24 Temmuz 2026 12:16
Rukiye
İnşallah sizin bebeğiniz kaç aylık benimki ay sonunda 15 olacak iyice alıştı günden güne önceden babası sakinleştirip uyutabilirdi emzikle şu an memesiz uykuya dönmüyor asla
su vermeyi denediniz mi biberonla veya tuttugu herhangi bir seyle
Sümeyye M.

Sümeyye M.

24 Temmuz 2026 13:35
Rukiye
7 ay 10 günlük asla babayı kabul etmiyor. Emzirip yatağına yatırmaya çalışıyorum kendini kucağımda esnetiyor benim yatağıma yatmaya çalışıyor kendi yatağında ağlıyor.
Sümeyye M.

Sümeyye M.

24 Temmuz 2026 13:36
Gizem Üzer
normalde tutmuyordu biberonu , tuttuğu bir biberon ucu buldum biberona geçirmeye çalışacağım
R

Rukiye

24 Temmuz 2026 13:56
Gizem Üzer
Evet pipetli sulukla su içiyor ama yine meme istiyor ve suya da alışıyor du da içmeden dalmıyor
A

Ayşegül

24 Temmuz 2026 14:34
Benimki 19 aylık ve hala aynı uyuyor meme meme meme ek gıda 0 desen yeridir tek derdi meme oldu
R

Rukiye

24 Temmuz 2026 14:52
Ayşegül
Benimki 19 aylık ve hala aynı uyuyor meme meme meme ek gıda 0 desen yeridir tek derdi meme oldu
Kilosu gelişimi iyi mi peki?bizimki yemek de yiyor ama evde canı sıkıldıkça yakama asılıyor meme diye bunalıyorum artık bazen gece uykuları zaten ayrı kriz bilmiyorum böyle nasıl gidecek 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum ama çok yoruluyorum
R

Rukiye

24 Temmuz 2026 14:53
Sümeyye Mertbey
normalde tutmuyordu biberonu , tuttuğu bir biberon ucu buldum biberona geçirmeye çalışacağım
Biz 13 aya kadar mama da kullandık gece 22 23 gibi biberon krizi tutuyordu içiyordu uyuyordu ama mamayı bırakınca iyice memeye sardı
A

Ayşegül

24 Temmuz 2026 15:55
Rukiye
Kilosu gelişimi iyi mi peki?bizimki yemek de yiyor ama evde canı sıkıldıkça yakama asılıyor meme diye bunalıyorum artık bazen gece uykuları zaten ayrı kriz bilmiyorum böyle nasıl gidecek 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum ama çok yoruluyorum
Ben dayanamayacağım 2 yaşa kadar önümüzdeki ay bıraktırmak istiyorum çok bunaldım
R

Rukiye

24 Temmuz 2026 16:16
Ayşegül
Ben dayanamayacağım 2 yaşa kadar önümüzdeki ay bıraktırmak istiyorum çok bunaldım
Iyi bile dayanmışsınız 20 aylık oluyor bir şey kalmamış Zaten telefon sıcakta daha da bunaltıyor insana çok haklısınız
L

Leyla Ö.

6 Ağustos 2026 21:58
Merhaba benim bebeğim 1 aylık hep memede uyuyor daha çok küçük olduğu için her istediğinde veriyorum ama memede uyuyor gazını çıkarayım derken uyanıyor uyumak istiyor ve tekrar meme istiyor kısır döngü içerisindeyiz ne yapabiliriz
R

Rukiye

6 Ağustos 2026 22:10
Leyla Ökmen
Merhaba benim bebeğim 1 aylık hep memede uyuyor daha çok küçük olduğu için her istediğinde veriyorum ama memede uyuyor gazını çıkarayım derken uyanıyor uyumak istiyor ve tekrar meme istiyor kısır döngü içerisindeyiz ne yapabiliriz
Merhaba ilk zamanlar çok normal bu durum gazını çıkardıktan sonra tekrar çok kısa meme verip uyuyunca hemen çekebilirsiniz hatta bazı uzmanlar tam uykuya dalmadan memeyi çıkarın diyorlar ama dediğim gibi sizinki daha çok küçük
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir