Memede Uykuyu Kesmek
147 görüntüleme
B
Begüm K. ..
9 Temmuz 2026 23:30
2 ay önce de aynı konuda başlık açmıştım. Yok asla yapamıyoruz. İlla ki memede uyuyor. İki yaşını geçti. Ne yapsam olmuyor. Ayakta sallıyorum kucağımda pışpışlıyorum üstümde yatırıyorum olmuyor. Memesiz asla uyumuyor. Oturup ağlıyor mızıklıyor asla uyumuyor. Saatler sürüyor ve pes etmiyor. O kadar inatçı ki anlatamam. Gece de uyanıp uyanıp meme diye tutturuyor. Yok mu bir yolu arkadaşlar nolur yardımcı olun. Hem canım yanıyor hem çok bunaldım gerçekten çok sıkıldım. Çocuğuma canım feda çok seviyorum çok. Ama emzirmekten usandım. Psikolojim bozulacak artık.

Göktenur B.
9 Temmuz 2026 23:49
Çok zor bı süreç sizin için maalesef belli yaştan sonra meme emmek onlar için bağımlılık haline geliyor tabikide dünyanın en güzel şeyi emzirmek hem bebek hem anne için duygusal bir bağ bu ama benim şahsi düşüncem memeden kesmeniz hem sizi hemde onu etkiliyor uyku düzeni kalmıyor hem psikolojik hem bedenen yoruluyoruz tabikide şuan sizin için memeyi kesmek daha zor belkide ama bence deneyebilirsiniz
R
Rabia K.
9 Temmuz 2026 23:51
Qrtık laftan anlar emzirmeyi sonlandırdığınıx zaman sorunlar çözülür. Hem sizin hem bebrğinizin uyku kalitesi artar. Emzirme danışmanından destek alabilirsiniz aslında
B
Begüm K. ..
9 Temmuz 2026 23:57
Çok zor bı süreç sizin için maalesef belli yaştan sonra meme emmek onlar için bağımlılık haline geliyor tabikide dünyanın en güzel şeyi emzirmek hem bebek hem anne için duygusal bir bağ bu ama benim şahsi düşüncem memeden kesmeniz hem sizi hemde onu etkiliyor uyku düzeni kalmıyor hem psikolojik hem bedenen yoruluyoruz tabikide şuan sizin için memeyi kesmek daha zor belkide ama bence deneyebilirsiniz
B
Begüm K. ..
9 Temmuz 2026 23:58
Qrtık laftan anlar emzirmeyi sonlandırdığınıx zaman sorunlar çözülür. Hem sizin hem bebrğinizin uyku kalitesi artar. Emzirme danışmanından destek alabilirsiniz aslında

Göktenur B.
10 Temmuz 2026 00:12
Gerçekten emzirmekten harika bir duygusal bağ. Çok severek emzirdim bunca zaman. Ama artık ne uykularım kaldı ne kendime zamanım. Öğle uykusunu 2 saat uyusam 5 kere uyanıp meme istiyor. Sürekli gidip gidip uyutuyorum. Artık çok sıkıldım beni anlarsınız. Bunaldım. Sadece uykuda istiyor artık gün içindeki meme emmeyi bıraktık. Ama uykuda memeyi bırakamıyor.
B
Begüm K. ..
10 Temmuz 2026 00:45
Aslında daha da zor bence şuan kesmek çünkü sizi anlıyor daha bilinçli sanırım artık onun için uyku demek meme demek gibi bişey olmuş ya kademeli bir şekilde azaltarak bırakmaya çalışıcaksiniz 5 kere istiyorsa 3 kere vericeksiniz yada eski usul anam babam usulü eski yöntemleri deniceksiniz ne kadar doğru bilmiyorum çocuğu psikolojik nasıl etkiler çok zor Allah kolaylık versin
Yükleniyor...