Memede Uyku

79 görüntüleme
K

Kübra

22 Kasım 2025 19:00
4 buçuk aylık. Meme dışında uyumuyor. Ben bunun düzeleceğini açıkçası hiç sanmıyorum. Var mı yöntemini bulan
B

Buket ..

22 Kasım 2025 19:27
Memede uykuya geçmeye yakın ayırıp kucağınızda pispislayabilirsiniz. Benim suan 7 aylık 5. Aya kadar memede uyurdu ama son 2 ayda emerken uyuyamamaya başladı , kendi kendine meme uyku ilişkisini kesti. babası da kucağına alıp pışpışlayarak uyutmaya alıştırdı
P

Perihan i.

22 Kasım 2025 19:34
4 buçuk aylık bizde de aynı sorun gece gündüz hep memede uyuyor yerine yatırdığım an ağlıyor. Ben de tükenmiş durumdayim
G

Gözde C.

22 Kasım 2025 19:36
Bizde de durum aynı. Doğduğundan beri memede uyuyor. Uyuduğunda yerine yatırıyorum ama 2 saat sonra uyanıyor bazen koyduğum gibi uyanıyor. Bu durum yoruyor üst baş açık bir taraf tutulmuş şekilde birkaç saat uyumaya çalışıyorum. Umarım düzelir🙄
L

Leyla E. A.

22 Kasım 2025 19:46
4.5 aylıkbenum bebeğimde aynı ve üstelik uykusu gelmeden emmiyor uykusu hafif geldiği çok fazla ağlayıp uykusunu getiriyor başını göğsüne yaslayıp o sıra kucakta sallanıp pışpışlanıyorda (bazen 20 dk aralıksız yüksek volümlü ağlıyor)sonrasında uykusu tam gelince emmeye başlıyor memede uyuya kalıyor direk memede uyuya kalsa yine razıyım ama bebeğimi uyutmak tam eziyet ağlaya ağlaya uyuyor çözüm bulamadım ve üstelik günndüzleri full kucagımda uyuyord indirdiğim gibi uyanıyor çaresizce uyuması hıysuzlanıyor diye uykusunu almayı bekliyorum ve sanah 5 te kalkıp kucağımda son bi saatlik uykusunu yapıyor ama aynı zamanda ayaklarımı uzatmama da izin vermiyor yatağın kenarına yaslanıp oturuyorum
A

Arzu.G

22 Kasım 2025 20:37
babasından destek alabilirsiniz ben oyle biraktirabildim tukenmis durumdayken. Birkaçgun zorlandık ama pışpışla babasının omzunda uyumaya alıştı .tabi sonrasında çok değişti bu duzen ama sizin aylarda beni rahatlatmisti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir