Memede Uyku

107 görüntüleme
A

Aslı A.

7 Ağustos 2025 06:59
Bebeğim yaklaşık 5 aylık ve meme ile uyumaya alışkın malesef ve emzik asla almıyor aylarca uğraştım ve vazgeçtim. Memede uyumasını nasıl bıraktırabilirim tavsiyelerinizi alabilir miyim
H

Hüsna N. E.

7 Ağustos 2025 07:15
Malesef bizde de aynı durum söz konusu başta rahat geldi memede uyuması ama sonra alıştı şimdi dışarda olmadığımız sürece memede uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor 4.5 aylık gündüz uykusu yok denecek kadar az
R

Rudina T. G.

7 Ağustos 2025 07:28
Bizde de öyleydi, hatta dişleri de çıkıyordu sürekli memeyi istiyordı içmezse de. Ama kendiliğinden geçti bu durum da. Demek ihtiyacı varmış.
Ş

Şeyda B.

7 Ağustos 2025 07:29
Aynı durumdayız 4,5aylık bebeğim açıkçası şu sıralar atagı hafifleyince gündüz uykularından başlayıp memede uyutmayı azaltarak bıraktıracağım kademeli olarak
A

Aslı A.

7 Ağustos 2025 07:31
Yani gerçekten çok zor uyanınca da meme arıyor. Şeyda hanım aklınızda bir yöntem var mı 🥲
Ş

Şeyda B.

7 Ağustos 2025 07:56
Evet gerçekten zor açıkçası biraz araştırdım gündüz daha çok tolere edilebilir diye düşündüğüm için gündüz uykuya geçirirken memedeyken hafif uyanık bir şekilde çekip omzuma alıp ayakta gezerek pışpışlayarak uykuya geçmesini sağlayacağım birde benim bebeğim emzikte tutmuyor umarım başarılı oluruz en azından gündüz biraz biraz alıştırırsam gece daha çok istiyor çünkü geceye hemen cesaret edemedim
A

Aslı A.

7 Ağustos 2025 08:06
Bizimki de emziği almadı hiç 🥲 bolca sabır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir