Memede Sancı

33 görüntüleme
K

Kübra G.

16 Ağustos 2025 19:17
Bebeğim 6.5 aylık. Bu zamana kadar gaz olayı bitmiş olmalıydı. gündüz hiç gaz huzursuzluğu yok ağlamaz mutlu takılır. Emzirerek (yatarak emziriyorum) uyutuyorum. O aşamada sancıdan inler sürekli.( Gaz ve kaka sancısı olduğunu biliyorum çünkü yüzde 80inde kaldırıp kakasını yapmasını sağlayıp geri uyutmaya çalışıyorum) Gece uykusunda da süreli sancıdan kıvranır. Yani neden memede sancısını daha çok acılı yaşıyorda emmediği zamanlarda sancılanmıyor ya da bunu tölere edebiliyor anlamıyorum. Ayrıca alerjik bir bebek egzama ve kan olmadığı için diyet açtırdı doktor bununla ilgili mi değil mi ilgiliyse neden memede gaz sancısı daha da artıyor anlayamıyorum
D

Deniz A.

16 Ağustos 2025 19:38
bebekler emerken bagırsakları daha cok calısmaya baslarmıs o yuzden emerken kaka yapma ve gaz sancısı artısı olur dıyolar benımde bebegım 7. ayına kadar gecelerı kıvranmaktan uyumazdı her emmede kakaya zorlar sızlanır kıvranırdı giderek azaldı bır kere kakada kan oldu alerjı yapıldı sorun cıkmadı gazı kendı kendıne gecti gitti biranda yanlıs bılgı verdıysem doktorumuz dogrusunu bılır yazar umarım sizdde yardımcı olmus olunur 🙏🏻
K

Kübra G.

16 Ağustos 2025 19:40
Yaaa çok teşekkür ederim içime su serpildi umarım bizimde geçer çok sürmez çok teşekkür ederim 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir