Memede Kavga

113 görüntüleme
E

Ece ..

25 Aralık 2025 15:15
Bebeğim 1.5 aylık emerken ilk süt hızlı gelince sıkıntı olmuyor emiyor ama süt akışı yavaşlayınca memede kavga ediyor ağlıyor ne yapmam lazım yanımda biri olunca tuhaf hissediyorum sanki sütüm yetmiyormuş gibi bakıyorlar ya da söylüyorlar
E

Esma N. A.

26 Aralık 2025 11:58
Bende aynı sorunu yaşıyorum hızlıyken içiyor yavaşlayımca sinirleniyor memede hatta bazen krizi tutuyor komple memeyi bırakıyor beniö bebeğimde 56 günlük vebugün kilosuna baktım 13 günde 200 gr almış galiba sadece ön sütü almış oluyorlar böyle bnde ne yapacağım bilmiyorum mama takviyesine başlayacağım gibi
E

Ece ..

26 Aralık 2025 18:07
Kilosuna bakmadım da ben doymasa uyumaz bence çişli bez sayısıda normal kafama göre mama takviyesi yapmak istemiyorum nasıl çözülür bu sorun sürekli hızlı olmuyor süt
B

Büşra A. ..

28 Aralık 2025 13:00
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Bebeğim iki buçuk aylık. Kucağımda sallayarak emzirmeye çalışıyorum. Uykulu haldeyken emdiği için.ya da emzirdikten sonra kalan sütü sağım yapılabilir. Benimde sorunum şu: geceleri sütüm doluyor MaşaAllah ama gündüzleri yumuşak oluyor çoğu zaman.artması için neler yapılabilirim
E

Ece ..

28 Aralık 2025 21:06
Yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmiyor ki doğumdan sonra belirli süre sert kaldı göğsüm sonra yumuşadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir