Memede Huzursuzluk

125 görüntüleme
F

Fatma N. D. C. ..

23 Haziran 2025 06:07
Bebeğim çok güzel emiyordu saatlerce emdigi oluyordu.Su an 45 günlük yaklaşık 2 haftadan beri memeyi 2-3 dakika emiyor sonrasında ortalığı yıkıyor.Memeyi çekiyor, kızarıp ağlıyor.Emiyor ama çok zor oluyor sakinleştirmesi.Nedeni nedir, ne yapmalıyım aşırı huzursuz
B

Betül B. ..

23 Haziran 2025 06:10
Sütünüz tazikli mi meme ucunuz ne durum da ucu yoksa ya da ucu çok büyükse bu durumlar dan ötürü de olabilir ayrıca Bebeğiniz büyüyor değişen çok hâli olacaktır ama önce yazdıklarıma Bi bakın derim
F

Fatma N. D. C. ..

23 Haziran 2025 06:11
Elimle sağdığımda süt gelmiyor makinede tazikli geliyor başta sonra damla hâline dönüşüyor
S

Semanur Ş.

23 Haziran 2025 06:25
Sütünüz azalmış olabilir öncekine nazaran alıştığı akış olmadığında da meme reddi oluyor benim tazyikliydi o şekilde meme reddi yaşamıştım pilates topula ayakta emzirmeyle o şekilde aştım muhtemelen 2-3 dk sonra akış kesiliyor istediği gibi gelmiyor ondan tepkisi dediğim yöntemlerle deneyin alışacaktır o düzene de
F

Fatma N. D. C. ..

23 Haziran 2025 08:05
Peki teşekkür ederim sizin ne kadar sürdü bu durum
S

Semanur Ş.

23 Haziran 2025 08:14
Bir kaç gün sürmüştü hatta bir hafta sürdüğüde oldu ben bu durumu 3 kez yaşadım birinci ayında 2. Ayında ve 4. Ayında
F

Fatma N. D. C. ..

23 Haziran 2025 08:37
Anladım teşekkürler
M

Mine A.

23 Haziran 2025 20:47
Benim bebeğim de aynısı ama ben bunun mide gazından dolayı olduğunu fatk ettim tesadüfen. Omzuma alıp gazını çıkarınca rahatlıyor ve tekrar emmeye devam ediyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir