Memede Geçmeyen Yara
157 görüntüleme
K
Kevser K. ..
3 Ağustos 2025 09:15
2 ay öncesinde süt kanalı tıkanmıştı sonra gögüs ucumda sivilceye benzer birşey çıktı içinden parça çıktı küçük birşey muhtemelen tıkayan süt parçasıydı. O sivilce patladı ve 2 aydır hiç geçmeyen bir yaraya dönüştü çok güçlükle emziriyorum ve kızımda 1 aya yaklaşık geçmeyen pişik var . Doktora gitmem gerekli mi ya da evde neler yapabilirim
Ö
Özge T.
3 Ağustos 2025 09:26
Merhaba Kevser Hanım ozonlu kantoron yağı alın sürün hem pişiğe hem de yaranıza iyi gelir. Şifa olsun
K
Kevser K. ..
3 Ağustos 2025 09:30
Kendi evimde yaptığım fayda edermi peki, teşekkürler
B
Büşra Y.
3 Ağustos 2025 10:12
Aynı durum olmuştu. Cildiyeye gittim. Fito krem verdi. O yaraya baya iyi geldi. Ama emzirmeden önce ılık suyla yıkayıp silmeniz gerekir. Pişik içinde ReCream pişik spreyi bize iyi geliyor. Geçmiş olsun
K
Kevser K. ..
3 Ağustos 2025 10:14
Teşekkürler
Ş
Şeyda B.
3 Ağustos 2025 10:44
Doktora başvurmanızı tavsiye ederim memede oluşan açık yaralar kolaylıkla geçmez antibiyotikli kremler kullanılması gerekiyor bazen bide sizin ki zaten epey olmuş genel cerrahiye başvurmanız iyi olur
M
Medine Y. A. ..
3 Ağustos 2025 12:35
Benimde fazla yaralarım olmuştu silikon meme ucu bende çok işe yaradı yaklaşık beş gün falan kullandım. Çok krem ve doğal yöntemler kullanmıştım ama çare bulamamistim
M
Medine Y. A. ..
3 Ağustos 2025 12:36
Pişik kremi içinde sudokrem bebeğime yaramıştı şuan oğlum 2 yaşında ara ara yine kullanıyorum
G
Gigi
3 Ağustos 2025 15:15
Lansinoh krem işe yaramaz mı? Ben de benzer sorundan muzdaribim
K
Kevser K. ..
3 Ağustos 2025 15:16
Sudo kantaron mutsela kullandım ama geçmedi hiç. Gögüs için lansinoh da kullandım fayda etmedi
G
Gigi
3 Ağustos 2025 16:57
Ben bazı hafif yaraları silikon kalkanla çözdüm. Silikon uç değil kalkan. Philips aventin kullandim bence herhangi ucuz bir şey yeter eğer süt toplamayacaksanız. Meme ucu atlete tişorte değdikçe iyileşmiyor. Şimdi benim de kanlı yaram var lansinoh lanolin krem+silikon kalkan yaptım. İnşallah önceki yaralarım gibi iyileşir. Belki sizde de işe yarar denemekten zarar gelmez.

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
3 Ağustos 2025 17:02
Fito krem sürün üzerine bir lira boyutunda bir streç parçası koyun ilk yarım saat krem öylece kalsın. Her emzirme öncesi temizleyip emzirme sonrasında tekrar edin.
B
Beyza Y.
3 Ağustos 2025 18:56
Geçmeyen Pişik için alerji testi yapılması gerek başka sıkıntılarınızın da eşlik ettiğini düşünüyorum detaylı hikayenizi bir çocuk dr u ile paylaşıp sorununuza çözüm bulmalısınız. Ayrıca Kantoron yağı içerdiği z.yağınının yüksek asiditesi sebebiyle pişiğinize çare olmak yerşne soyulmayı ve kabarmayı arttırabilir size yatıştırıcı kremler lazım bunu da en iyi drlar bilir göğüsünüzü ise kesinlikle bir genel cerrahi görmesi gerekiyor çok zaman olmuş antibiyotikli krem kullanmanız gerekebilir
M
Mervenur Ç. Ö. ..
3 Ağustos 2025 19:00
Tahin yağı çok iyi geliyor pisige arko nem yeşil tüp krem mükemmel geliyor
G
Gigi
6 Ağustos 2025 17:53
Fito+streç gerçekten işe yaradı. Teşekkür ederim. Yarım saatten fazla tuttuğumda oldu ama dikkat etmek gerek mantar oluşmaması için sanırım o yüzden saatli yazmışsınız özellikle. Tekrar teşekkür ederim