Memede Doyuyor mu Anlamıyorum
194 görüntüleme
B
Beyza Ö.
16 Aralık 2025 13:06
Daha taze anneyim bebeğim 15günlük. Bebeğim sanki mememde doymuyor gibi sürekli memede kalmak istiyor uyukluyor dolu dolu emmiyor sanki çektiğimde tekrar aranmaya başlıyor. bende sağdığım sütten 3saatte bi 20-30cc enjektörle veriyorum içtiğinden emin olmak için onu da içiyor memeyi de emmeye devam ediyor. Yanlış mı yapıyorum acaba ?
Ç
Çağla Ö.
16 Aralık 2025 13:22
Hiç yanlış yapmıyorsunuz yeni doğan döneminde bebekler hep emmek istiyor sık acıkıyor sizinle temas halinde olmak istiyor sürekli bu süreçte çok normal
E
Esra
16 Aralık 2025 13:34
Bebeğiniz sütü emmiyor memeyi emzik gibi kullanıp rahatlıyor olabilir bebeğinizin sağdınız sütü içerken kiyutkunma hareketleri ile memeyi emdiğindeki hareketlerine bir dikkat edin emiyor mu yoksa emzik gibi kullanıyor mu anlarsınız ama bu süreçte sürekli emme isteği çok normal emmek onun için bir refleks en başta ve uzun süre devam ediyor sadece sizinle sakinleştiğini dünyaya adapte olmaya çalıştığınıdmemenin ona iyi geldiğini unutmayın
B
Beyza Ö.
16 Aralık 2025 14:59
Memeyi emerken çok kısa aktif tutuyor hemen pasife geçiyor sanki bende o yüzden 3saatte bi verdiğim süt yetersiz mi kalır diye düşünüyorum kakasını da idrarını da yapıyor gibi ama
C
Cansu E.
18 Aralık 2025 20:33
Merhaba gaz sorunu yüzünden de emmek istiyor olabilir bende en başta bu sorunu yaşadım koluma yatırıp gazını alır öyle uyuturdum rahatlamıştı bende aç zannedip emzirirdim meğerse gaz sorunu
S
Seda Ö.
20 Aralık 2025 22:07
Üç saatte bir emzirmek diye anladım ve o yüzden cevap vermek istedim.sizce de çok fazla bir zaman aralığı değil mi. Ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o derece artacak. Beyin daha çok ihtiyaç olduğunu düşünüp daha çok üretecek. Ve ayrıca anne sütü mama gibi değil ki çok çabuk hazmolunan bir şey. Eğer ki ben yanlış anlamadıysam üç saat konusunu tekrar araştırmanızı tavsiye ederim. Bir de gerçekten sosyal medyadan anne olunmuyor. Ben bu noktada çok hatalar yaptım. Bebeğim 2 yaşında şu an.keşke gerçekten bebekleri sınırlara sokan o saçma sapan insanların ne dediğine bakmasaydım