Memede Doku Kaybı

93 görüntüleme
B

Betül B.

21 Temmuz 2025 00:42
1 aylık bebeğim ilk günden beri korkunç derecede ağrım var. Göğüs uçlarımda doku kaybı oluştu. Denediklerim; gümüş kapak, balmumu, silikon göğüs ucu, lanolin krem, zeytinyağı, kantaron, tahinyağı. Son olarak doktor madecassol krem verdi ama o da bi işe yaramıyor. Emzirmek istemiyorum artık acıdan ne yapacağımı şaşırdım.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Temmuz 2025 01:57
Aynılarını yaşamıştım. Lanolin kremi kurudukça sürüp üzerine gümüş kapağı kapatıyordum. Bol bol sağmaya ve emzirmeye çalıştım. Sadece meme ucunuzu tutturursanız asla geçmeyecek hatta büyüyecek acılarınız . Emzirme danışmanı desteği almanızı tavsiye ederim.
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

21 Temmuz 2025 06:32
Merhaba, bebeğinizin memeyi doğru kavrayıp kavramadığını lütfen kontrol edin. Her emzirme sonrası eczanelerde satılan e vitamini kapsülü göğüs uçlarınıza sürün nemlendirin. Ben de sizin gibi çok zor bir emzirme süreci yaşadım ve hiç birisi işe yaramamıştı. E vitamini kapsül ve geceleri de Garmastan pomat merhem sürmek çok iyi geldi. Bir hafta içerisinde iyileşti
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

22 Temmuz 2025 11:16
Merhaba göğüsünüzdeki yara geçene kadar silikon göğüs ucu ile emzirmenizi öneririm silikon göğüs ucu ile emzirirken de sarı kantoron yağını göğüsünüze emzirme sonrasında sürün 5-10 dakika havalandırın sonrasında emzireceğiniz zaman suyla durulayıp peçeteyle kurulayın ve emzirin düzenli kullanımda işe yarayacaktır yaralarınız iyileşmeye başladığı zaman da artık silikon göğüs ucunu kullanmayı bırakabilirsiniz göğüs ucu yarısı hem bebeğin yanlış tuşundan kaynaklanır hem de sağım cihazının yanlış olmasından kaynaklanır.
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

22 Temmuz 2025 11:17
Betül hanım ayrıca gümüş kapak göğüs pedi balmumu hiçbir şekilde kullanmanızı önermiyorum. İyileşme olmazsa benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum ayrıntılı bilgiler için 05060389958

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir