Memede Ağlamaya Başladı

128 görüntüleme
E

Elif V.

2 Aralık 2025 21:46
Kızım 2 buçuk aylık. Çok aktif emmezdi. Meme yumuşayınca emmek istemediği için gece sağdığım sütü vermek zorunda kalmıştım. İki gündür emziğe alıştırdım ve emmeleri azaldı ama huysuz değildi. Bu akşam memeye geldiği an ağlamaya sinirlenmeye başladı. Meme veriyorum kapatmıyo ağzını çığlıkla ağlıyo. Slikon ucla verdim anında aldı çok daha aktif emmeye başladı. Nedenini anlayamadım. Meme reddi mi yaşıyoruz
B

Betül B.

3 Aralık 2025 00:00
Aynı durumu 1 saat önce ben de yaşadım. Kızım 2.5 aylık çok merak ettim verilecek cevabı..
S

Seda D.

3 Aralık 2025 01:19
Ya meme reddi ya meme grevi sütünüz tazyikli geliyorsa rahatsız olabilir ama meme reddi gibi duruyor , biz de yaşadık hemde 1. Ayında ben vazgeçiremedim sürekli sağıp veriyorum inşallah siz vazgeçirirsiniz yürürken plates topunda falan verim bi de uyku sersemi verim memeyi en kötü silikon uçla devam
S

Selin E.

3 Aralık 2025 04:23
2 aylık kızım var.doğduğunda yoğun bakıma girdiği için mamaya alıştı emmek istemedi. Geceleri çok acıkmadan ve tam uyanmadan memeye tuttuğumda emiyor öyle deneyebilirsüniz. Bir de sağılan sütü biberonla mı veriyorsunuz? Biberonun akışı daha hızlı ve kolay olduğu için memeyi almak istemeyebilir
S

Selin E.

3 Aralık 2025 04:26
Biberon verirken şakır şakır içmesine izin vermeyin. Ara ara ağzından çekin bekleyin kolay içilmediğini düşünsün
E

Elif V.

3 Aralık 2025 05:40
@Selin Erçelik biberonla geceleri veriyorum yatmadan. Meme yumuşayınca emmediği için doyduğundan emin olamıyorum. Onun dışında emziriyorum hep ama kendi bırakmıyo çoğu zaman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir