Meme Yumuşaması
132 görüntüleme
İ
İlknur T. ..
19 Aralık 2025 00:56
42 günlük oldugumuz gün gündüz göğsüm çok şişve doluydu emzirmenin ardından yumuşadı. Beslenmeye dikkat ediyorum, uykumu almaya çalıştım, duş aldım masak yaptım. Yine de hala yumuşak. Sarılıktan 3. Gün yoğunbakımda kaldı. 3 hafta önce kontrolünde sarılık değeri 5 çıktı. 3 hafta sonra sarılık değeri 6.4 e yükselmişti. Yükselişini öğrendiğimizin ertesi günü mememde yumuşama oldu
G
Gdkmc
19 Aralık 2025 04:23
Memenin yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmez bunu kafanıza takmayın
İ
İlknur T. ..
19 Aralık 2025 05:47
Mememde yumuşama olduğu gün bebeğimde kaka sayısı da azaldı galiba her şey üst üste gelince sütümün yetmediğini düşünüyorum
G
Gdkmc
19 Aralık 2025 06:47
Annelik, lohusalık 🫶🏻 ben emziremedim ama sağım yaparak süt verdim bebeğime. Göğsümün çok yumuşak, çok sert olduğu zamanlarda oldu. Ama bu durumda süt azalması vs yaşamadım tabi sert olunca kanallar dolmuş olduğundan süt fazla oluyor.
G
Gamze M.
19 Aralık 2025 10:15
Kesinlikle memenin yumuşak olması süt yok demek değil zaten bebişiniz henüz çok küçük o emdikçe sütünüz artacak ki çenesi de çok güçsüz şu an hemen bırakırsa topuklarına vurun çenesine yanaklarını titretin ki uyanık kalsın emsin. Bu sürede en önemlisi bunun bir süreç olduğunu bilerek kendinize ve bebeğinize güvenmek kendinize yüklenmeyin kesinlikle siz dinlenmenize beslenmenize dikkat edip sürece teslim olursanız her şey daha güzel olacaktır 😊
B
Büşra K. ..
19 Aralık 2025 10:28
Önemli olan çişli bez sayısı kaka kilo alımı ya da sütle alakalıdurum değilmeme ucu da yumuşakoluyor benimde 40 gündensonra yumuşadı ama hala sütüm var
F
Firdevs
24 Aralık 2025 16:40
Bende aynı sorunu yaşıyorum. 51 günlük bebeğim. Çiş sayısı normal ama bazen elle sıkınca süt az geliyor. Elle sıkınca fışkırırdı neden böyle oluyor, doymuyor mu diye stres ediyorum. Bu normal bir süreç mi?