Meme Uykusu

137 görüntüleme
D

Dilara G.

1 Haziran 2026 11:04
Memeden başka bir yerde sakinleşmiyor sadece orda gözlerini kapatıyor ben başka yerde uyutamıyorum sonra hemen uyanıyor 4 buçuk aylık
S

Sevgi S.

1 Haziran 2026 11:08
benim bebeğimde ilk aylarda öyleydi ama zamanla düzeldi ben kendim uyuturken memede uyutmadım uyumadan yarım saat önce emzirdim ve odaya öyle geçtik. ilk bir kaç gün çok ağladı ama pes etmedim sonuçta yanındaydım ve ona sarılıyordum alıştığı için ağlıyordu zamanla alıştı ve bıraktı fakat ben istikrarlı olamadım kolayıma geldi memede uyutmak hala uykuya meme ile geçiyoruz ama memeyi bırakıp uyumaya devam ediyor o yüzden sorun etmiyorum
D

Dilara G.

1 Haziran 2026 11:14
Sevgi Somuncu
benim bebeğimde ilk aylarda öyleydi ama zamanla düzeldi ben kendim uyuturken memede uyutmadım uyumadan yarım saat önce emzirdim ve odaya öyle geçtik. ilk bir kaç gün çok ağladı ama pes etmedim sonuçta yanındaydım ve ona sarılıyordum alıştığı için ağlıyordu zamanla alıştı ve bıraktı fakat ben istikrarlı olamadım kolayıma geldi memede uyutmak hala uykuya meme ile geçiyoruz ama memeyi bırakıp uyumaya devam ediyor o yüzden sorun etmiyorum
Çok deniyorum ama o ağlamalarına dayanamıyorum kendini paralıyor tek yolu yine memede buluyorum
S

Sevgi S.

1 Haziran 2026 11:15
benim bebeğimde inanın öyleydi çok üzülüyordum o kadar ağlıyordu ki eşimden destek aldım bu süreçte o uyuttu ağırlıklı olarak
İ

İrem K.

Premium Üye
1 Haziran 2026 11:18
Benim de bebegim 19 aylik kiyamadigim icin hala meme de uyutuyorum tek basimayim belkide birazda bu kolay geldigi icin oyle yapiyorum ama bilmiyorum. Ben basaramadim eger sen yapabilirsen esinle desteklese uyutun veya tam dalmadan once memeyi ayir pispislayarak uyut sonun benim gibi olmasin 臘♀️
D

Dilara G.

1 Haziran 2026 11:51
Sevgi Somuncu
benim bebeğimde inanın öyleydi çok üzülüyordum o kadar ağlıyordu ki eşimden destek aldım bu süreçte o uyuttu ağırlıklı olarak
gece uykusuna geçerken destek oluyor ama gün içerisinde hep benimle
D

Dilara G.

1 Haziran 2026 11:52
İrem Korkmaz
Benim de bebegim 19 aylik kiyamadigim icin hala meme de uyutuyorum tek basimayim belkide birazda bu kolay geldigi icin oyle yapiyorum ama bilmiyorum. Ben basaramadim eger sen yapabilirsen esinle desteklese uyutun veya tam dalmadan once memeyi ayir pispislayarak uyut sonun benim gibi olmasin 臘♀️
Tek başımayım bende evde hadi tamam ama bir yere gitmeye korkar oldum nasıl uyuyacak diye evden çıkmak istemiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir