Meme Ucundan Kan Gelmesi
48 görüntüleme
B
Birşen G. S.
29 Temmuz 2025 12:12
Merhaba bebeğim 2 aylık , göğüs ucum olmadığı için emziremedim hep sağıp verdim fakat artık göğüs uçlarım acımaya başladı ve bugün farkettim ki kan geliyor . Ne yapmalıyım lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum gümüş kapak kullanıyorum. Artık arada emziriyorum o zaman kan gelip gelmediğini görmüyorum ne yapmalıyım sağdığım sütü atmalı mıyım ?
K
Kübra
29 Temmuz 2025 12:51
Bende kanama olmamıştı ama meme ucu hassasiyeti yaşadığımdan ve merakımdan çocuk doktoruna aynı şeyi sorduğumda sorun olmaz demişti ama yaşlı bi doktordu güncel bilgi olarak ne tavsiye ediliyor bilmiyorum. Umarım sorununuz bir an evvel geçer ve güzel bir emzirme dönemi yaşarsınız 🙏🏻💕
Ş
Şeyda B.
29 Temmuz 2025 13:15
Meme ucundan kan gelmesi hem yanlış emzirme pozisyonundan hemde yetersiz nemlendirmeden olabilir özellikle emzirme pozisyonunuzu meme başını kavratmayı iyi yapmayı öğrenmelisiniz gerekirse bir destek alın birde tavsiyem gümüş kapağı sürekli kullanmayın arada memeyi havalandırın yine kreminizi sürün tabi hatta tahinin üstünde biriken yağı bile sürebilirsiniz çok güzel yumuşatıyor ama önceliğiniz kesinlikle pozisyonlama olmalı