Meme Ucu Yarası
152 görüntüleme
B
Burcu A.
17 Ağustos 2026 23:33
Bebeğim 9 aylık 3 tane dişi çıktı (2alt 1üst)
Geçen hafta emerken mememi ısırmış ve yara oldu
Geçer diye bekledim ama bir türlü geçmiyor
Aşırı felaket bir ağrı hayatımda böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum
Bu yaram iyileşirse, tekrardan ısırır ve yeniden yara olur mu çok korkuyorum artık emzirmekten
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Geçen hafta emerken mememi ısırmış ve yara oldu
Geçer diye bekledim ama bir türlü geçmiyor
Aşırı felaket bir ağrı hayatımda böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum
Bu yaram iyileşirse, tekrardan ısırır ve yeniden yara olur mu çok korkuyorum artık emzirmekten
Yardımcı olursanız çok sevinirim
G
Gamze D. S.
17 Ağustos 2026 23:37
Benım kızımında ıkı dişi var cok fena ısırıo yara oluo ben lansınoh gogus ucu kremı surup memeyı acıkd abırakıorum hava alımca ıyılesmesı daha hızlı oluo bı gunde toparladı [..gece](..gece) beslenmesı az oldugu ıcın aksam uyuttukdan sonra kalın bı tabaka surup acık bırakıorum cok ıı gelıo deneyım ıstersenız ve ewet sonrasında hep ısırıo cozum yok bende cogu kez bırakcam dayanamıorum dıorum ama alısıosunuz ..bebegın emerken memenın ucuna gelmesıne ızın vermeyın ve bı parmagınız hep agzının kenarında olsun ısırmaya baslayımca agzını acın hemen ve hep aynı tepkıyı verın hayır ısırmak yok ısırırsan süt de yok dıyın işe yarıo azalıo ısırması
B
Burcu A.
17 Ağustos 2026 23:40
Benım kızımında ıkı dişi var cok fena ısırıo yara oluo ben lansınoh gogus ucu kremı surup memeyı acıkd abırakıorum hava alımca ıyılesmesı daha hızlı oluo bı gunde toparladı [..gece](..gece) beslenmesı az oldugu ıcın aksam uyuttukdan sonra kalın bı tabaka surup acık bırakıorum cok ıı gelıo deneyım ıstersenız ve ewet sonrasında hep ısırıo cozum yok bende cogu kez bırakcam dayanamıorum dıorum ama alısıosunuz ..bebegın emerken memenın ucuna gelmesıne ızın vermeyın ve bı parmagınız hep agzının kenarında olsun ısırmaya baslayımca agzını acın hemen ve hep aynı tepkıyı verın hayır ısırmak yok ısırırsan süt de yok dıyın işe yarıo azalıo ısırması
Ayriyeten gece iki üç defa emme olunca mı artık neyden daha geçmedi
K
Kübra A.
17 Ağustos 2026 23:43
Benim göğüslerimde aynı şekilde olmuştu 7 aylıkken alt dişleri çıktığında ısırmaya başlamıştı ve çekerek çok kötüydü bi sürü şey denedim benimkiler kanıyordu artık o derece. En etkilisi lansinoh krem sürüp geceleri gümüş takmam oldu. Kendi sütünden biraz sürüp açık kurumasınj bekle ve kıyafetine vs sürtmemesi için gümüş kapak kullan. Emzirmeden önce gögsüme buz tutabilirsin biraz dindirir. Ama ısırmayı bırakmadığı sürece o acıyı malesef ki çekiceksin 😔
G
Gamze D. S.
17 Ağustos 2026 23:46
Ya bana kadın dogum doktoru bı kortızollu krem onermıstı suan sehır dısındayım krem ewde adını hatırlamıorum oda cok ıı gelıo bıkezde onu surmustum ama onu surdukdrn sonra cok ıı yıkamak gerekıo meme ucunu dırek emzıremıosunuz adını hatırlayınca yazıcam belkı faydası olur
G
Gamze D. S.
17 Ağustos 2026 23:47
Hipokort %5 krem bende ıse yaradı
K
Kübra A.
17 Ağustos 2026 23:51
Bide Fito ve anestol diye 2 krem vermişti doktorum onları karıştırıp sürüyordum yıkamana gerek yok demişti doktorum emzirceğin zaman peceteyle silsen yeter demişti iistersen onuda bi dene
S
Sümeyra Y.
18 Ağustos 2026 01:38
Meme ucu için havucu rendele kantaron yada zeytinyağ karıştır göğüs ucu pedi ile kapat benim gebe okulundaki ebemde bunu önermişti ben çok emziremediğim için çok yaşamadım denemedim yani ama belki iyi gelir
Yükleniyor...