Meme Ucu Yarası

170 görüntüleme
T

Tuğçenur T. M.

17 Temmuz 2026 01:26
Meme uçlarım çok acıyor ilk kızımda da acımıştı 7 ay önce bıraktık büyük kızımın emmesini. Şu an 2 günlük bebeğim ve meme uçlarım aşırı acıyor. Günüş kapak mı yok göğüs kalkanı mı daha iyi gelir? Lansinoh da kullanıyorum ama fayda etmedi.
H

Hatice A.

17 Temmuz 2026 02:19
Ben iki bebeğimde de gümüş kapağın çok faydasını gördüm. Emzirme sonrası lansinoh sürüp kapağı kapattım bir sonraki emzirmeye kadar.
S

Sibel ..

Premium Üye
17 Temmuz 2026 04:21
Sebebi ortadan kaldırmaz iseniz hiç bir şey işe yaramaz. Bebeğiniz kahverengi kısım yerine memenizin ucunu emiyordur. Her seferinde yanlış yuttuğunda çıkarıp tekrar doğru şekilde verin. Düzeltmezsenşz emzşrmek çok zır olur. Ayrıca menede süt çoksa yeteri kadar boşalmaz mastit plursunuz ya da süt üretimi azalır. Muhtemelen meme ucunuz büyük. Göğüs kalkanı da rahatlatıyor. Hızla iyileşme için de sütünüzü sürün ya da lansinoh krem düşünebilirsiniz
Y

Yağmur A.

17 Temmuz 2026 07:28
Garmastan pomad bana cok iyi gelmişti sürüp bi süre acık bıraktık emzirmeden öncede cok iyi temizledim deneyebilirsinşz
R

Rabia C. ..

17 Temmuz 2026 11:25
Göğüs kalkanı bende çok işe yaradı

N.

17 Temmuz 2026 13:44
5 Ay kadar göğüs ucu yarası çektim, bana iyi gelen geceleri garmastan pomad sürdüm ve gümüş kalkan kullandım. E vitaminli krem de sürdüm öylelikle iyileşti
T

Tuğçenur T. M.

17 Temmuz 2026 13:46
Nur
5 Ay kadar göğüs ucu yarası çektim, bana iyi gelen geceleri garmastan pomad sürdüm ve gümüş kalkan kullandım. E vitaminli krem de sürdüm öylelikle iyileşti
Günde kaç kere sürdünüz? Gümüş kapak mı kullandınız
T

Tuğçenur T. M.

17 Temmuz 2026 13:47
Hatice A🦋
Ben iki bebeğimde de gümüş kapağın çok faydasını gördüm. Emzirme sonrası lansinoh sürüp kapağı kapattım bir sonraki emzirmeye kadar.
Lansinoh sürüp gümüm kapak takıyordum ama iyi değilmiş. Gümüş kapak kremle temas etmemeliymiş

N.

17 Temmuz 2026 13:52
Tuğçenur Teltik Monkuş
Günde kaç kere sürdünüz? Gümüş kapak mı kullandınız
Geceleri uyumadan önce ve uyanip emdikten sonra garmastan pomad sürdüm hep. günduz ise e vitaminli kremi her emzirmemde birini emerken diğerine sürdüm açıkta tuttum biraz. Gümüş kalkanı da yara olan göğsümde gece gündüz kullandim. Gümüş kapak sürtünmeyi engelliyor. benim göğüs ucum kopma derecesine gelmişti iyileşmez sanıyordum şükür bunlar iyi geldi.
T

Tuğçenur T. M.

17 Temmuz 2026 13:55
Nur
Geceleri uyumadan önce ve uyanip emdikten sonra garmastan pomad sürdüm hep. günduz ise e vitaminli kremi her emzirmemde birini emerken diğerine sürdüm açıkta tuttum biraz. Gümüş kalkanı da yara olan göğsümde gece gündüz kullandim. Gümüş kapak sürtünmeyi engelliyor. benim göğüs ucum kopma derecesine gelmişti iyileşmez sanıyordum şükür bunlar iyi geldi.
Geçmiş olsun. Benim meme ucum yok. Garmaston pomad alayım bakayım inş iyi gelir
E

Emel Ö.

17 Temmuz 2026 14:39
Ben de ilk zamanlar göğüs ucu yarasından muzdariptim. Bebeğim 8 aylık oldu arada bir hassaslaşıyor. En son hastaneye gittiğimde c vitamini verdiler yaraların iyileşmesini hızlandırıyormuş. Hassaslaşma yada acı hissetmeye başladığımda c vitamini kullanıyorum. Belki işe yarar sizde de
Merve K.

Merve K.

17 Temmuz 2026 15:35
her emzirme sonrasında nemlendirmeniz gerekiyor. Bu arada göğüslere lahana yaprağı koymakta iyi geliyor. Doğru tutuş ile emmesi de sizi rahatlatır. Ama lahana koyabilirsiniz nasıl konduğu yazıyor internette detaylıca
H

Hatice A.

17 Temmuz 2026 17:07
Tuğçenur Teltik Monkuş
Lansinoh sürüp gümüm kapak takıyordum ama iyi değilmiş. Gümüş kapak kremle temas etmemeliymiş
Gümüş kapakları sık sık tuzla ovalayıp dezenfekte ettim hiç sıkıntı olmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir