Meme Ucu Yarası

50 görüntüleme

N.

5 Nisan 2026 05:45
Merhabalar, bir hafta önce meme ucunda geçmeyen yaradan dolayı Kadın doğuma gittim. Gümüş kapak ve lanolin krem önerdi. Kullandım. Şu an aynı göğüste yara hala aynı var üstüne yanma ve batma eklendi. Mantar mı olmuştur sizce yaşayan ya da bilen var mj
E

Elif N. A.

5 Nisan 2026 08:19
Meme ucu yarası çok çekmiş biri olarak birkaç öneride bulunacağım. Lanolin krem hiç iyi gelmedi. Garmastan krem kullanabilirsiniz açık yara çatlak ve kanama da çok iyi geliyor. Birde doğal yöntemlerden kantaron yağı ve ayva çekirdeğini suda bekletip onun oluşan jelini sürebilirsiniz. Her emzirme sonrası dönüşümlü sürüp tekrar emzirinceye kadar tutup emzirmeden önce göğüs ucunuzu silerek kullanabilirsiniz hepsini. Bunlara ekte gümüş kapak mutlaka kullanın. İnşallah en kısa sürede geçer
B

Buse G.

5 Nisan 2026 08:50
Lansinoh lanolini hamileliğimden beri kullanıyorum ve tek geçerim. Bunun yanı sıra göğüslerinizin hava alması çok önemli. Eğer açık bırakıp duramazsanız süt toplama kalkanları var sütyenin içine onlardan takıp göğüs uçlarınızın hava almasını sağlayabilirsiniz. Gümüş kapağı kullanırken de göğüs ucunda herhangi bir ürün, krem vs bir şey olmaması önemli. Geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir