Meme Ucu Yarası

226 görüntüleme
E

Elif O.

16 Haziran 2025 06:26
Kullanmadığım krem kalmadı. Madecasol, cica kremler, garmastan, lansinoh… asla bir işe yaramıyor açıldıkça açılıyor yara. Emzirirken ağlamaya başladım artık tutamıyorum kendimi kanıyor önerisi olan var mı
N

Nilüfer P.

16 Haziran 2025 06:33
Merhaba benımde aynı sekılde olmustu ve denemedıgım kalmamıştı tek Iyı gelen göğüs kalkanı olmuştu süt ıcınde bırıkıp hava aldığı ıcın ıyılesme sağlıyor umarım ıyı gelır
K

Kübra Ö.

16 Haziran 2025 06:38
Tahinin yağını sürdüm ben işe yaradı baya
M

Merve N. Ö. ..

16 Haziran 2025 06:53
Yeni doğum yaptıysanız eğer tahin yağı ve gümüş kapak müthiş bir ikili hiç yara olmadı benimki bunlar sayesinde ancak bebişin dişi çıktı ısırdı ve o şekilde yara ise tahin yağı bunu pek beceremiyor iyileştirme konusunda, o zaman da Lansinoh’un lanolinli kreminden çok fayda görmüştüm
E

Elif O.

16 Haziran 2025 07:51
Bebeğim 1 yaşında tahin yağını da denedim ama çözemedim doktorum da başka bir öneride bulunamadı herşeyi yapmışım diye çok arada kaldım
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

16 Haziran 2025 07:52
Merhaba her emzirme sonrası sarı kantaron yağı sürerek 5-10 dakika göğsünüzü açıkta bırakın ve kapatın emzireceğiniz zaman göğsünüzü suyla durulayıp peçete ile pat pat hareketler ile kurulayın ve bebeğinizi emzirin göğüs ucu Yarası en çok yanlış emzirme pozisyonundan kaynaklanır ve yanlış sağım cihazı başlığının kullanımından kaynaklanır bunlara dikkat etmenizi öneririm. Buz uygulaması yaparakta ağrınızı hafifletebilirsiniz.
R

Rabia C. ..

17 Haziran 2025 10:34
1 ay boyunca meme ucu yarasiyla ugrastim yerlere vuruyordum emdirirken acisinda. Göğüs kalkani kullandim 1 hafta da iyileşti. Kendiliginden gecmesi lazim hic bir krem işe yaramiyor. Eger eviniz musaitse üstünüzü cikarip gezin hava almasi icin. Benimkiler öyle geçti.
C

Cansu A. ..

17 Haziran 2025 12:01
Garmastan pomat sürmüştüm ben, çok iyi geliyor. Ama yine de kullanmadan önce doktorunuza danışın.
M

Melike A. ..

17 Haziran 2025 12:11
Ayva çekirdeğini suya koyunca kremsi bir yapı oluyor ya benim bi tanıdığımın öyle geçmişti aklınızda bulunsun
K

Kübra C.

17 Haziran 2025 12:12
Lansinoh kremi sürüp gümüş kapağı takarsanız etkisini göreceksiniz bende de olmuştu
K

Kübra C.

17 Haziran 2025 12:12
Düzenli yapmanız lazım ama
M

Merve G.

17 Haziran 2025 12:14
Her şeyi deneyip faydasını görememiş biri olarak en son bir hemşirede buldum çözümü. Madecassol krem, fito krem ve fusudin aldırdı bana. Bunları sırayla göğsüme sürüp bir sonraki emzirmeye kadar küçük küçük kestiğim buzdolabı poşetleriyle kapatıyordum. Tabi emzirmeden önce bol bol yıkıyordum. Pes etmeden gece gündüz yaptım. Hatta krem sırası için liste falan yapmıştım😅 Çok şükür geçti ama 6 ay ne çektiğimi ben bilirim yani.
M

Merve G.

17 Haziran 2025 12:16
Bir de mutlaka ama mutlaka doğru emzirdiğinizden emin olun. Her şeyin başı o.
R

Rabia Ö. B.

19 Haziran 2025 13:27
Lansinohun organik göğüs ucu balmı var kullanmadıysanız ben de o işe yaradı. Bir de hava alması önemli emzirme sonrası hep 15 dk açık tutuyorum ve sütyen kullanmıyorum evdeyken bu şekilde iyileşti
A

Ayşe A.

19 Haziran 2025 16:32
İlk haftalar benim de öyleydi ama bulunduğum ilde şehir hastanesine bebeğimi kontrole götürdüğümde doktorumuz bizi emzirme polikliniğine yönlendirdi doğru emziremediğiö için yara olduğunu söyledi ve doğru emzirmeyi öğretti o günden sonra geçti arada süt dolduğu için oluyo ama onu da lansinohun balsam olan formuyla geçiriyorum eğer doğru emzirmediğinizden şüpheleniyorsanız size de emzirme eğitimini tavsiye ederim
E

Evin

19 Haziran 2025 18:49
kuru soğan ikiye bölün uyumadan önce sürün cabuk düzelir inşallah
E

Elif K.

20 Haziran 2025 08:50
Canım bu konuda bende çok çektim hakiki zeytinyağ sürebilirsin veya tahinin üzerindeki yağı deneyebilirsin kullananlar olmuş bende çok araştırdım..bana doktorum nas lanolin diye bir krem önermişti ondan da çok memnun kaldım
S

Sümeyra S.

21 Haziran 2025 19:07
Sevgili anne , aylarca yaşadığım ve ara ara hala yaşamakta olduğum bu sorunu sadece meme kalkanı iile aştım. Ne zaman sızı hissetsem takarım ve yumuşacık sızısız yara olmamış göğüs uçlarıyla devam ederim. Mustela bio krem ve kalkan kesin. Çözüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir