Meme Ucu Olmaması
94 görüntüleme
E
Ezgi Y. K.
19 Kasım 2025 13:36
Meme ucu olmaması sebebiyle yaklaşık 5 aydır sağım yaparak süt veriyorum emzirme danışanları da hiç göğüs ucu olmaması sebebiyle sağımla önerdi enjektörün tersi falan tüm yöntemleri denedim olmuyor

Merve Ö.
19 Kasım 2025 13:54
Silikon başlıklar var denemişsinizdir gerçi ama. Ben ondan sonra bebeğimi alıştırıp emzirdim
E
Ezgi Y. K.
19 Kasım 2025 13:57
Denedim başlarda bayağı yaptık sonra yavaş yavaş çekip atmayı öğrendi meme başında çığlıklar sağımla azalmayacağına emin olsam böyle devam ederim
A
Ayşenur
20 Kasım 2025 10:36
Silikon uçlar da bırakması ve kullanması çok zahmetli inanın. Ben 3 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok zorlanıyorum artık. Bence sürekli deneyin, artık göğüsleriniz de yumuşamıştır bebeğin emmesi için ucuna gerek yok, kahverengi bölgenin büyük bir kısmını ağzına alabilmesi sütün gelmesi için yeterli. Meme ucunuzun olmayışına asla takılmayın. Hemen her gün, belki de her seferinde teklif edip bulabilmesini, alışabilmesini hedefleyin. Benim kızım silikon uca o kadar alıştı ki başlarda sert ve ağzına büyük gelen göğüsüm şu an yumuşadığı ve ağzına uyumlu olduğu halde o dokuya alıştığı için istemiyor. Uykuluyken farketmeden bir süre verebiliyorum sadece,keyifliyken ya da çok aç değilken. Ama kendisi emmek istemiyor, silikon dokuyu arıyor.
Yükleniyor...