Meme Ucu Kanaması

70 görüntüleme
Ş

Şifa ..

17 Ağustos 2025 14:09
Yaklaşık bir haftadır krem, gümüş kapak vs kullanmama rağmen meme ucu kanaması geçmiyor. Bu süreçte emzirmeye devam ettim ama içim de rahat değil kan emziriyormuşum gibi oluyor emzirmeyi bıraksam sütüm kesilir diye korkuyorum. Bebeğim yaklaşık yedi aylık. Emzirmeye devam etmelimiyim.
N

Nagihan K.

17 Ağustos 2025 14:28
Merhaba geçmiş olsun. Benim de göğsüm çok ciddi yara olmuştu. Öncelikle bebeğin memeyi tam kavradığından emin oldum . Emerken meme değil sadece bebeğin çenesi kıpırdamalıymış.Emzirdikten sonra sütümden bir kaç damla sıkıp göğsüme sürdüm ve 15 dk kadar kurumasını bekledim. Kuruduktan sonra gazlı bez koyup streç film sarıp yarım saat beklettim. 2 günde düzelme yaşadım çok şükür. Ara ara sütümü sürüp açık şekilde memeyi bekletiyorum iyi geliyor. Hızla iyileşirsiniz umarım 😊
N

Nagihan K.

17 Ağustos 2025 14:30
Yaralı göğsümden 1 gün emzirmedim dolduğunda elimle hafif sağdım bu şekilde süreci atlattık
A

Arzu D.

17 Ağustos 2025 15:06
Geçmiş olsun malesef başlarda yaşanılan acı bir deneyim . İlk oğlumda kanardı kabuk bağlardı ne yapsam dediğiniz gibi geçmezdi ikinci oğlumda da aynısı oldu ayva çekirdeği kabaklar kremler işe yaramdı birisi bana kaymak önerdi . Kaymağı göğüs ucuma sürdüm phlıpps avent in uçları var onlardan taktım göğsüm hemnemli kaldı kurumadı hemde iki üç günde geçti asla tekrarlamadı . Naçizane bi deneyim tavsiye kabul ederseniz
H

Hülya G. ..

17 Ağustos 2025 15:28
Sari kantaron yağıni tavsiye ederim. Güzelce sürüp pamukla kapatın emzirmeden önce yıkayın diğer zamanlarda ara ara yağı tekrar sürün. Aşırı derin kanamalı yaralarim olmuştu bu sayede hem çabuk iyileşti hem de emzirmeye devam edebildim
Ş

Şifa ..

17 Ağustos 2025 18:46
Nagihan Arzu ve Hülya hanım vermiş olduğunuz tavsiyeler şu süreçte benim için çok kıymetliydi çok teşekkür ederim
S

Saziye G.

17 Ağustos 2025 18:48
Mustela bize çok iyi gelmişti
Ş

Şifa ..

18 Ağustos 2025 09:22
Saziye gül hanım pişik önleyici kremi mi mustelanın acaba ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir