Meme Ucu Kanaması
46 görüntüleme
E
Ezgi E. ..
7 Ağustos 2025 09:24
Merhaba, benim merak ettiğim bir şey var. 1 aylık bebeğim maalesef memeden emmiyor ve silikon uç kullanıyorum. Her iki meme ucunda da bazen emerken kanama oluyor. Kanadığı halde emzirmeye devam mı etmeliyim yoksa iyileşmesini mi beklemeliyim?
G
Gamze I. T.
7 Ağustos 2025 10:05
Bende uzunca bir süre silikon uç kullandım ve kanamam oluyordu çok açıyordu kansa bile emzirmeye devam etmem söylendi ben de o şekilde ilerledim emzirdiçe zaten geçiyor.  ara ara silikon uç olmadan göğsünü ünüzü vermeyi deneyin kısa bir süre sonra alışacaktır
G
Gamze I. T.
7 Ağustos 2025 10:09
Göğüs ucu kremleri var onu sürün göğüs kalkanı takın hava alsın emzirmediğiniz anlarda. Emzirirken de silmeniz gerekmiyor o şekilde emzirebilirisniz.
E
Ezgi E. ..
7 Ağustos 2025 12:55
Çok teşekkür ederim ara ara deniyorum aslında almıyor memeyi. Ama yilmadan devam etmek lazım tabii.
G
Gigi
8 Ağustos 2025 18:27
Silikon ucu bırakmak için ten tene temasla zorla da olsa bebeğime memeyi verdim 2 hafta uğraştım. Kurtuldum. Size de sabır ve kararlılık dilerim. Uçtan kurtulursanız meme hassasiyetleriniz azalacaktır. Güya uç memeyi koruyor deniyor benim için de tam tersiydi uçtan kurtuldum şikayetlerim azaldı
G
Gamze I. T.
8 Ağustos 2025 18:34
İki parmak arasına göğsümğ alarak veemwyi denedim ara ara birde çok aç olduğunda ilk almadı sonra sonra tuttu. Bazıları da çok açken almıyor keyfi yerindeyken alıyor her türlüsünü deneyin mutlaka bırakacaktır. Plastik olsupu için oğlum öğürüyordu çok üzülüyordum.