Meme Ucu Isırması

90 görüntüleme
C

Cansu A. ..

4 Haziran 2025 11:58
9 aylık bebeğim var, alt 2 dişi çıktı ve sanırım diğeri de yolda. Sürekli kaşınıyor tabi, el hep ağızda. Birkaç gündür de emerken meme ucumu ısırıyor. Hatta alt kısmı kanatmış. Kızıyorum öyle yaptığında, duruyor o an ama üstüne gülüyor :) ne yapmak gerekir ısırmayı engellemek için? Açılan yaraya da lansinoh sürüyorum ama başka tavsiyesi olan varsa açığım... zira canım çok yanıyor emerken.
S

Seda K.

7 Haziran 2025 19:42
Tepkisiz kalmak gerekiyormuş bu durumda. Benimki de aynısını yapıyor. Tepkisiz kaldıkça onu unutturdum. Dikkatini dağıttım anne cici anne cici falan diyordum. Bu ara tekrar öyle girişimleri oldu refleks olarak Bi çığlık attım gülmeye başladı oyun saniyor tekrar ediyor. Sonra tekrar dikkat dagitip onu unutturdum
M

Mariye Y. ..

8 Haziran 2025 09:48
Göğüs ucu yarası için garmastan pomad öneririm iki ayda iyilesmeyen yaralarimi iki günde iyilestirmisti inşallah sizede iyu gelir
E

Esra K.

8 Haziran 2025 11:23
Isırdığı zaman o an tepki vermeyip sadece emzirmeyi kesiyodum o şekilde ısırırsa memeden uzaklaşcağını anlamaya başladı artık ısırmıyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir