Meme Ucu Emme

551 görüntüleme
B

Beyza E.

20 Temmuz 2026 13:53
8 aylık olmak üzere bebeğim. 2 3 gündür sadece meme ucunu emiyor ve içimi gıcık eden bi emmesi var hem ağrıtıyor hemde sinirleniyorum çok gıcık ediyor emişi yaşayan oldu mu ne yapabilirim
S

Sümeyye

Premium Üye
20 Temmuz 2026 14:38
Memeyi damağa tam çekmemesinin ağız içi bir sorundan kaynaklanıyor olabilir mi bi ağzını kontrol edin yara pamukçuk vs var mı diye bence damak kısmını falan
B

Beyza E.

20 Temmuz 2026 14:38
Sümeyye
Memeyi damağa tam çekmemesinin ağız içi bir sorundan kaynaklanıyor olabilir mi bi ağzını kontrol edin yara pamukçuk vs var mı diye bence damak kısmını falan
Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
T

Tuğçe

20 Temmuz 2026 15:20
Memenin tekli kısmının hepsini ağzının içine koymaya çalışın bu şekilde em diye oyunla öğretmeye çalışın benim oğlumda o aylarda o şekilde yapıyordu bu şekilde uzun sürerse meme ucu hassasiyeti olur
B

Beyza E.

20 Temmuz 2026 20:00
Tuğçe
Memenin tekli kısmının hepsini ağzının içine koymaya çalışın bu şekilde em diye oyunla öğretmeye çalışın benim oğlumda o aylarda o şekilde yapıyordu bu şekilde uzun sürerse meme ucu hassasiyeti olur
Deneyeceğim teşekkürler
B

Buket ..

22 Temmuz 2026 12:15
15 aylık bebeğimde aynı şeyi yaşıyorum ama diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer yan yatarak emziriyorsaniz kafasının altına yastık koyabilirsiniz kafası yüksekte olunca daha rahat oluyor
B

Beyza E.

22 Temmuz 2026 12:18
Buket
15 aylık bebeğimde aynı şeyi yaşıyorum ama diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer yan yatarak emziriyorsaniz kafasının altına yastık koyabilirsiniz kafası yüksekte olunca daha rahat oluyor
Kucapımda emziriyorum henüz diş çıkarmadı belki oda bi etkendir teşekkür ederim yanıtınız için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir