Meme Tıkanması

115 görüntüleme
E

Elif Y. C.

24 Aralık 2025 23:43
Merhaba bebeğim bugün tam iki aylık oldu
Hiperlaktasyon var ve her hafta mutlaka bir kere memem tıkanıyor inanılmaz ağrı yapıyor
Emziriyorum ve mutlaka günde iki kez sağım yapıyorum ama buna rağmen tıkanıyor ve inanılmaz canım acıyor
Nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum çok çaresizim
G

Gdkmc

25 Aralık 2025 04:14
Sağımı her emzirmeden sonra deneyin ya da önce sağım sonra emzirme şeklinde deneyin maalesef bunun tek çözümü memeyi sürekli boşaltmak
E

Elif Y. C.

25 Aralık 2025 04:27
Ne kadar süre böyle devam edecek yani
A

Aleyna G.

25 Aralık 2025 06:49
benim 4.5 ay sürdü sonra kendi kendine geçti göğüs dördüncü aydan sonra terbiye olur diyolar öyle bir şey sanırım
E

Elif Y. C.

25 Aralık 2025 08:46
Bebeğimin kalbinde 11 mm delik var yakın zamanda ameliyat olacak emdiği zaman doğru dürüst emip memeyi boşaltmıyor 5 dk emiyor 10 dk ara geriyor yarım saat sonra geri meme istiyo3 dk emiyo sonra geri yoruluyo saçma sapan bir düzen
Haftada bir oluyor yani ne kadar boşaltsamda artık emzirmeyi bırakmak istiyorum bu sebepten
G

Gdkmc

25 Aralık 2025 16:07
Emzirmeyi bıraksanız da tekrar bir süre sağımla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz eğer meme de çok sıkıntı yaşıyorsanız sadece sağımla anne sütü verebilirsiniz bebeğimi 6 ay sağımla besledim
E

Elif Y. C.

25 Aralık 2025 16:10
Annem yanımda eski kafa olduğu için herşeye karışıyor sağarak beslemek sanki anne sütü almıyormuş gibi davranıyor 😁
G

Gdkmc

26 Aralık 2025 06:06
Hiç takılmayın bırakın söylensinler siz içinizden geleni sizi yormayacak olanı yapın. Artık sizde bir annesiniz ve bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz, hissedersiniz 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir