Meme Sızlaması Ağrısı

99 görüntüleme
B

Birşen G. S.

28 Haziran 2025 05:36
Merhaba bebeğim 40 günlük sezeryan olduğum için sütüm gelmedi ilk başlarda , sonrasında göğüs ucum olmadığı için silikonuda kullanamadığım için sütümü hep sağıp biberonla verdim , fakat şu an göğüslerimin ucumda inanılmaz bir sızlama iğne batması gibi ağrı var ve kızarık , sağım yaptığım için göğüsümün ucu çıkmaya başladı ve yavaş yavaş emzirmeye başladım. Ama emzirdikten sonrada çok ağrım oluyor, nasıl geçirebilirim ne yapabilirim, ne sütümü sağmak istiyorum ne emzirmek istiyorum ama bebeğimi anne sütünden de mahrrum etmek istemiyorum lütfen yardım edin
S

Sudenur K. ..

28 Haziran 2025 06:04
Merhaba benim de aynı şekilde olmuştu gögüş kapağı kullandım her sağımdan sonra göğüs ucumu nemli tuttum ve sürekli göğsümü boşaltıp ılık duşlar aldım göğsüme masaj yaparak göğsünü boşaltmazsan daha çok canın acır sağım yaparak göğsünü boşalt güzelir
N

Nisa U.

28 Haziran 2025 06:05
Sızlıyor gibi oluyorsa belki bebeğinin dilinde Pamukçuk olabilir benim bebeğimde olduğu için öyleydi sızlardı göğsümün uçları
S

Sennur E.

28 Haziran 2025 06:05
Gögsünüzü hep kuru tutun, lansinoh merhem krem var onu kullanabilirsiniz etkili. Gögüs ağrım olunca çok az 3-5 saniye soğuk press yapıyorum iyi geliyor
H

Hatice A. K.

28 Haziran 2025 06:18
Her emzirme sonrası göğüs ucu kremi ya da doğal yağlardan sür. Emzirirken doğru pozisyonda emzirdiğinden emin ol. Sağılırken ya da bebeğin emerken ucundan çektiği için yara olmuş olabilir
B

Birşen G. S.

28 Haziran 2025 15:02
Merhaba hepinize çok teşekkür ediyorum deneyeceğim inşallah en kısa zamanda düzelir gerçekten çok zormuş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir