Meme Reddi/sütün Çok Gelmesi

81 görüntüleme
R

Rukiye N.

20 Temmuz 2025 16:59
Bebeğim 4 aylık meme reddi var ayakta emzirdiğim de kabul ediyor ama otururken emmiyor yada zor tutuyor hep sütün çok gelmesinden kaynaklanan emmeye başladığında nefes nefes kalıyor ve sinirleniyor bu da meme reddine sebep veriyor, makas yapsam da aynen çok geliyor sağım yapsam sütüm daha çok artıyor kafam karışmış durumda
H

Hatice Ş.

20 Temmuz 2025 17:18
Bizdede durum aynı 6 aylık olduk emmedikçe süt azalıyor tazyik azalıyor ama yine emmiyor o korku bir kere gelişti mi düzelir mi bilmiyorum bende bekliyorum 🤦‍♀️
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

20 Temmuz 2025 17:37
Bizim de aynı sorunumuz var. Sırtüstü yatarak poposuna pış pış yaparak emziriyordum bugüne kadar ama bugünlerde onu da kabul etmiyor. Sizin gibi ayakta gezerek hoplatarak her şeyi deniyorum. Azıcık emip öfkeleniyor devam etmiyor. Sıcak zaten ısrarcı oldukça ikimiz de su içinde kalıyoruz. Sağım yapmayın ben ilk bebeğimde de aynı şeyleri yaşamıştım ve süt aşırı arttığı için mastit oluyordum. Bu bebeğimde daha hızlı akıyor süt ama memeler yumuşak zaten. Süt fazla değil akış hızlı. Şu ayı atlatırsak normale dönecek yavaş yavaş ama 4.ay atağı ile bizim durumumuz meme reddine sebep olabiliyor. İlk bebeğimde pilates topunda zıplayarak emzirmek bu krizlere iyi gelmişti ama o daha iyi emiyordu, baş edebiliyordu 4aylıkken sütle. Ne yapsak başka bilemiyorum. Tam bir çaresizlik
R

Rukiye N.

20 Temmuz 2025 17:43
Kesinlikle her cümlenize katılıyorum. Yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı ❤️ umarım sadece 4. Aya özeldir yoksa çok yorucu ve bebeğim için de yıpratıcı oluyor sakinleşmeyip ağlıyor bu da beni çok üzüyor, bir yerde hata yapmıyorumdur diye kendimi teselli ediyorum
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

20 Temmuz 2025 17:49
Hiçbir yerde hata yapmıyorsunuz inanın 🌸 sütün azlığı çokluğu akışı, 4.ayda etrafa olan ilgi, dikkat dağınıklığı, uyku gerilemesi vs vs hepsi bebekleri hemen etkiliyor. Olduğu yere kadar sabredip her şeyi deneyeceğiz, daha da istemezlerse mecburen başka alternatifler düşüneceğiz. Her bebek kısmetini emiyor. Bol bol sabırlar ve şanslar dilerim♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir