Meme Reddini Geçiren Nasıl Geçirdi?

246 görüntüleme
M

Melike

28 Ağustos 2026 21:24
1 aydır meme reddi yaşıyoruz

geçiren anneler bu uzun süreyi nasıl geçirdi ne yapmam lazım ki bebeğim memeyi red etmeden alsın sıkıldım sihirli değnek yok mu :)
Ö

Özlem K. B.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 22:22
Emzirme danışmanı bana farklı pozisyonlarda veya pilates topunda emzirmeyi önermişti 2 gündür genelde dönen sandalyede emiyo bir de ona alışırsa allaha emanet artık :)
M

Melike

28 Ağustos 2026 22:34
Özlem Kürkcü Bilgen
Emzirme danışmanı bana farklı pozisyonlarda veya pilates topunda emzirmeyi önermişti 2 gündür genelde dönen sandalyede emiyo bir de ona alışırsa allaha emanet artık :)
Ooo dönen sandalye bu bebişler niye böyle :) bende uykuluyken işte emziriyorum da
Ö

Özlem K. B.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 22:36
Melike
Ooo dönen sandalye bu bebişler niye böyle :) bende uykuluyken işte emziriyorum da
Birkaç kez de uzanarak emdi sonra onu da bıraktı ben de artık bir şekilde emsin nasıl emerse emsin moduna geldim doğru mu yanlış mı bilmiyorum
M

Melike

28 Ağustos 2026 22:48
Özlem Kürkcü Bilgen
Birkaç kez de uzanarak emdi sonra onu da bıraktı ben de artık bir şekilde emsin nasıl emerse emsin moduna geldim doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Yapacak bir şey yok dediğin gibi nasıl emerse emsin modundayız
S

Saliha N. K.

28 Ağustos 2026 23:13
Uykuluyken özellikle yeni uyanmışken emzirmek

En sihirli değnek şöyle oldu birinin sakinleştirip mayıştırıp size vermesi o şekilde emzirmek(zor ama biz çarşafta sallayıp sakinleştirip o şekilde yaptık çoğu zaman) eğer teksem de 30 cc mama yapıyorum önce biberonla ağlaması geçiyor sakinliyor sonra memeye geçiyor eğer emzik tutuyorsa önce emzik verip sonra memeye geçebilirsiniz

bir de çok sık ısrar etmemek lazım belki doyuyordur aç değildir
M

Melike

28 Ağustos 2026 23:51
Saliha Nur Kalaycıoğlu
Uykuluyken özellikle yeni uyanmışken emzirmek

En sihirli değnek şöyle oldu birinin sakinleştirip mayıştırıp size vermesi o şekilde emzirmek(zor ama biz çarşafta sallayıp sakinleştirip o şekilde yaptık çoğu zaman) eğer teksem de 30 cc mama yapıyorum önce biberonla ağlaması geçiyor sakinliyor sonra memeye geçiyor eğer emzik tutuyorsa önce emzik verip sonra memeye geçebilirsiniz

bir de çok sık ısrar etmemek lazım belki doyuyordur aç değildir
Söylediğiniz şeyleri yapıyorum emzik ile sakinleşip meme veriyorum. Çişli bez sayısına göre doymadığını düşünüyorum çünkü bazen sarımsı oluyor.
G

Gül Y.

28 Ağustos 2026 23:53
Öncelikle biberon kullanıyorsanız hayatınızdan çıkaracaksanız süt kaşığıyla yada çay kaşığıyla vermeye başladım biberonu bırakınca bebeğim ağladı ben ağladım ama biberon vermeyeceğimi anladı silikon göğüs uçlarıyla önce emzirmeye başladım göğsünüzü biberon yapıyorsunuz gibi düşünün bu aslında memeyi tam boşaltmıyor yine sağmanız lazım ama benim bebeğim memeye yaklaştığı anda ağlamaya başlardı silikon uç takınca memeye tutunmaya başladı
M

Melike

28 Ağustos 2026 23:56
Yanımda destek yok ve 5 yaşında bir kızım daha var. Mecbur sihirli değnek de ben olacağım artık
G

Gül Y.

28 Ağustos 2026 23:59
Melike
Yanımda destek yok ve 5 yaşında bir kızım daha var. Mecbur sihirli değnek de ben olacağım artık
Çok zor bir süreç bir ara keşke sütüm tamamen kesilse de emzirme derdim olmasa diye bile düşündüm ama bana sıkı sıkı tutunup gluk gluk yutkunma sesini duyduğumda bütün yaşadığım zorluk geçti gitti darısı sizin başınıza
M

Melike

28 Ağustos 2026 23:59
Gül Yıldız
Öncelikle biberon kullanıyorsanız hayatınızdan çıkaracaksanız süt kaşığıyla yada çay kaşığıyla vermeye başladım biberonu bırakınca bebeğim ağladı ben ağladım ama biberon vermeyeceğimi anladı silikon göğüs uçlarıyla önce emzirmeye başladım göğsünüzü biberon yapıyorsunuz gibi düşünün bu aslında memeyi tam boşaltmıyor yine sağmanız lazım ama benim bebeğim memeye yaklaştığı anda ağlamaya başlardı silikon uç takınca memeye tutunmaya başladı
Mama yiyen bir bebek değil günde 1 veriyordum ki meme reddinden önce vermedim bırakmıştım zaten. Biberonla pek ilgili değil gibi bizimki
S

Saliha N. K.

29 Ağustos 2026 00:02
Melike
Allah kolaylık versin umarım geçici bir süreçtir, çişli bezi de sayı olarak 5-6 oluyor mu sarımsı olması sıcaktan vb olabilir mi acaba
M

Melike

29 Ağustos 2026 08:22
Saliha Nur Kalaycıoğlu
Allah kolaylık versin umarım geçici bir süreçtir, çişli bezi de sayı olarak 5-6 oluyor mu sarımsı olması sıcaktan vb olabilir mi acaba
Amin umarım geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir