Meme Reddinden Dönen Oldu mu?
190 görüntüleme
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 09:44
Merhabalar bebeğim 3 aylıktan beri meme reddi baslamıstı gunduzlerı bazrn alıyordu bazen almıyordu. Suan 4.5 aylık redde zirve yapıyoruz gunduzlerı hıc aldıramıyorum uykuluyken alırdımgunduz onu da almıyor. Sakınleştirmek ıcın bıneronla mama vermek zorunda kalıyorum. Kasık bıberon ve enjektörde kanul etmedi. Bu arada bıberon kullanımımız yok gibiydi meme reddi basladıgında sonra mecbur kaldım. Ama döndğremedim de düzelmedi de. Geceler emmede sorun yok. Asıl sorum şu;
Bunları yaşayıp düzelen varmı? Ya da tamamen bırakacak mı? Neyapacagım bilmiyorum. Sütüm var. Ama emmeye emmeye azalacak. Suan gunde bır sefer emm diğinde sagıyorum gece emzırmelerı aksatmıyorm
Nolur düzeldi şu aydan sonra gececek baglanacak deyin. Aslında bıraz da motive olmak ıcın bu konuyu actım. Cunku çok yoruldum. Sütüm varken red yemek cok zor.
Bunları yaşayıp düzelen varmı? Ya da tamamen bırakacak mı? Neyapacagım bilmiyorum. Sütüm var. Ama emmeye emmeye azalacak. Suan gunde bır sefer emm diğinde sagıyorum gece emzırmelerı aksatmıyorm
Nolur düzeldi şu aydan sonra gececek baglanacak deyin. Aslında bıraz da motive olmak ıcın bu konuyu actım. Cunku çok yoruldum. Sütüm varken red yemek cok zor.
E
Esra
2 Haziran 2026 09:57
Görümcemin bebeği [3.ayda](3.ayda) reddedip &.Aydan sonra tekrar almış 2 yaşını geçene kadarda emdi
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 10:31
Görümcemin bebeği [3.ayda](3.ayda) reddedip &.Aydan sonra tekrar almış 2 yaşını geçene kadarda emdi
M
Melike Ö.
2 Haziran 2026 11:34
Benim oğlumda 3. Ayda reddetti 7. Ayda memeye düştü ama ben yorulup sıkılıp sağmayı bırakmıştım sütüm çok azaldı şuan 9 aylık her emzirmede üzülüyorum keşke sağsaydım sütümü azaltmasaydım diye üzülüyorum
R
Rabia
2 Haziran 2026 11:42
Emzirme danışmanlığı aldım 3. Ayda yaşadım bende hemen danışmanlık aldım düzeldi. Ara ara yine reddetmeye çalışıyor ama danışmanın yönlendirdiği gibi ilerliyorum memeye zorlamıyorum. Şu anda 5 aylık. Önce neden memeyi reddettiğini buluyorlar sonra nasıl ilerlenecekse o şekilde yönlendiriyorlar danışmanlık almanızı öneririm. Çok zorlamayın aç da bırakmayın. Reddettiğinde 50 ml kaşık biberonla verip açlığını bastırıp 1 saat sonra tekrar emzirmeyi deniyorum.
N
Nurcan ..
2 Haziran 2026 11:43
Benim bebeğim de 1 aylıkken reddetti hala da devam ediyor şuan 3 aylık ve ayakta dizlerimi büke büke tutturmaya çalışıyorum o şekilde biraz işe yatıyor
N
Nurcan ..
2 Haziran 2026 11:44
Emzirme danışmanlığı aldım 3. Ayda yaşadım bende hemen danışmanlık aldım düzeldi. Ara ara yine reddetmeye çalışıyor ama danışmanın yönlendirdiği gibi ilerliyorum memeye zorlamıyorum. Şu anda 5 aylık. Önce neden memeyi reddettiğini buluyorlar sonra nasıl ilerlenecekse o şekilde yönlendiriyorlar danışmanlık almanızı öneririm. Çok zorlamayın aç da bırakmayın. Reddettiğinde 50 ml kaşık biberonla verip açlığını bastırıp 1 saat sonra tekrar emzirmeyi deniyorum.
R
Rabia
2 Haziran 2026 11:47
Merhaba kimden danışmanlık aldınız bende çok zor durumdayım yıprandım artık
N
Nurcan ..
2 Haziran 2026 11:48
Ben doğum yaptığım hastanedeki emzirme danışmanı ile iletişme geçtim hemen. Saati 4 bin liradan 8 bin lira verdim eve gelip yardımcı oldu. ama uzun vadede önemli değil bence mamaya geçiş yapsak aynı şey olurdu çünkü.
R
Rabia
2 Haziran 2026 11:50
Kesinlikle çok haklısınız ama ben bir türlü bulamıyorum bulsam da onlinede güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Ayakta deneye deneye döner mi sizce yoksa öyle alışıp gider mi
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 11:57
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 11:58
Benim oğlumda 3. Ayda reddetti 7. Ayda memeye düştü ama ben yorulup sıkılıp sağmayı bırakmıştım sütüm çok azaldı şuan 9 aylık her emzirmede üzülüyorum keşke sağsaydım sütümü azaltmasaydım diye üzülüyorum
M
Melike Ö.
2 Haziran 2026 12:04
Uyurken emiyodu sadece gündüzde gecede önce uyutuyodum uykusersemiyken emziriyodum ama uyuduğu için çok güçlü ememiyodu bitiremiyodu memeyi sonra uyanmaya yakın tekrar alıyodum birazdaha emziriyodum ama gene aktif ememiyodu zayıf emiyodu uyuduğu için güçlü çekemiyodu memeyi bitiremiyodu bende sağım yapıyodum biberonla veriyodum ama biberonuda reddediyordu onuda uyurken veriyodum çok zor bi süreçti gerçekten çok şükür geçti ama dediğim gibi geçene kadar sütüm azalı
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 16:24
Merhabalar benimde tam olarak böyle bebeğim 3 aylık gece uykuluyken emiyor gündüzleri asla emmiyor gece de farkına varınca bırakıyor bende çok araştırıyorum herşeyi yapıyorum ama düzelmedi hala silikon göğüs ucuyla emiyor onunla devam edicem çünkü emmediği için sütüm de azaldı sağımla gelmiyor mama vermek zorunda kalıyorum zorlayınca ağlamasına dayanamıyorum
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 16:31
Uyurken emiyodu sadece gündüzde gecede önce uyutuyodum uykusersemiyken emziriyodum ama uyuduğu için çok güçlü ememiyodu bitiremiyodu memeyi sonra uyanmaya yakın tekrar alıyodum birazdaha emziriyodum ama gene aktif ememiyodu zayıf emiyodu uyuduğu için güçlü çekemiyodu memeyi bitiremiyodu bende sağım yapıyodum biberonla veriyodum ama biberonuda reddediyordu onuda uyurken veriyodum çok zor bi süreçti gerçekten çok şükür geçti ama dediğim gibi geçene kadar sütüm azalı
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 16:31
Merhabalar benimde tam olarak böyle bebeğim 3 aylık gece uykuluyken emiyor gündüzleri asla emmiyor gece de farkına varınca bırakıyor bende çok araştırıyorum herşeyi yapıyorum ama düzelmedi hala silikon göğüs ucuyla emiyor onunla devam edicem çünkü emmediği için sütüm de azaldı sağımla gelmiyor mama vermek zorunda kalıyorum zorlayınca ağlamasına dayanamıyorum
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 16:32
Silikon yca hıc girmek ıstemıyorum ya😭
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 16:38
Bende girmek istemiyorum ama burda da çok okuyup herkesten fikir aldım 4 ay boyunca bile onunla emziren biri olduğunu gördüm mama vermektense emzirmek istiyorum
Almıyor. Cok yıldım. Biberon oncelerı almazdı sımdı biberonu istiyor. Memeye geri
Döndürmem cok zor olucakzx
Kı hep anne sütüyle gittik. Sütüm de azalıyor . Nasıl bir döngü bu. 5 ay emzirdim devam ettirmek istiyorum.
H
Hilal K.
2 Haziran 2026 16:40
Eğer kullanırsanız fayda görürseniz buraya yazar mısınız. Gündüzleri asla hiçbir pozisyonda memeyi
Almıyor. Cok yıldım. Biberon oncelerı almazdı sımdı biberonu istiyor. Memeye geri
Kı hep anne sütüyle gittik. Sütüm de azalıyor . Nasıl bir döngü bu. 5 ay emzirdim devam ettirmek istiyorum.
M
Melisa ..
2 Haziran 2026 16:45
Tabi ki bugün aldım deneyeyim o markayı da diğerleri iyi değildi çünkü sizi bilgilendiririm iyi olmamasına rağmen bir şekilde tutturduğumda hemen emmişti bir de bu markayla deneyim sizi bilgilendiririm 🙏🏼
Yükleniyor...