Meme Reddinde Yardım Lütfen

83 görüntüleme
B

Buse A.

13 Aralık 2025 01:54
Merhaba, 33 günlük bebeğimi sütüm yetmediği için meme + şırınga yöntemi ile mama vererek besliyorum. Bugün ilk defa kısa süreli uykusundan ağlayarak uyandı ve sonrasındaki her beslenme de memeyi alma süresi kısaldı. En son uykusundan kendisi acıkıp ağlayarak uyandı. Tek göğüsten 15 dk kadar emdikten sonra memeyi reddetmeye başladı ve derin uykuya geçti (son beslenme üzerinden 2.5 saat geçmişti onda da tek göğüs ve 30 ml mama anca içti)
Meme reddi sürecinde beslenmesini nasıl sağlayabilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen?
G

Gdkmc

13 Aralık 2025 03:35
Silikon göğüs ucuyla deneyin
Z

Zşngz

13 Aralık 2025 03:36
Benim bebeğim 1 aylıkken hiç 15 dk durmazdı göğsümde 5 dk emerdi bırakırdı iki saatte bir 5 dk emerdii sonradan çoğaldı bu vakit eğer aktif emme sağlıyorsa bebeğinize yetiyor olabilir zaten mideleri küçücük tek göğüs artı 30 ml sanki yeterli gibi
B

Buse A.

13 Aralık 2025 04:03
Son bir haftadır mama miktarını 60 ml e çıkarmıştık. Şimdidd uykusunda zar zor 15 dk emdi mamasız geri uyudu. Doyup doymadığını anlayamıyorum o yüzden beslenme konusunda endişelendim.
İnşallah sizin gibi bizimde tekrar çoğalır🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir