Meme Reddi Yaşıyorum. Sadece Süt Sağımı ile Süt Artar mı

90 görüntüleme
B

Buse

18 Kasım 2025 19:53
6 aylık bebeğim. Meme reddi yaşıyorum. Sütüm azalıyor. Sadece süt sağımı ile sütümü arttırabilir miyim
E

EA

18 Kasım 2025 20:12
Merhaba ben sağım yaparak sütümü arttırmış biriyim. Power pumping yaptım ve düzenli sağdım kesinlikle arttırdı poşet poşet süt buzluğa attım 3 saatte bir mutlaka sağım yapın önce masaj modunda sonra sağım yaparak arttırabileceğinizi düşünüyorum. Fakat şu bir gerçek ki makineyle sağımda süt tazikleniyor eğer tekrar emzirmek istiyorsanız bu yüzden meme reddi yaşayabilirsiniz dikkatli olun🙏🏻
E

EA

18 Kasım 2025 20:12
Gece sağmakta çok önemli unutmayın 3 saatte bir mutlaka sağım yapın
B

Buse

18 Kasım 2025 20:20
Power pumping aralıkları nasıl yaptınız acaba, bebeğim anne sütü alsın da nasıl aldığı önemli değil. Sadece sağım ile artar inşallah
E

Esma T.

18 Kasım 2025 21:08
Bende aynı durumdayım sağım yaparak veriyorum mecbur 3 saatte bir sağım yapınaxs gelsede çok gelsede önemsemeyin sağım yapın ki süt üretsin memeler bide bende sütüm artsın dige bestlak damla aldım onu kullanıyorum ve lactamil anne için takviye var onu kullanıyorum incir ve ceviz tüketiyorum yediğim içtiğime dikkat ediyorum maşallahbir haftada farkı gördüm inşallah sizde de işe yarar
B

Buse

18 Kasım 2025 21:09
Nasıl umut verdi yazdıklarınız çok teşekkür ederim
E

Esma T.

18 Kasım 2025 21:10
Pose pumping de yapıyorum günde en az bir kere 20 dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağım yap yine dinlen sonra tekrar 10 dk sağım şeklinde yapıyorum günde en fazla bunu 3 defa tekrarlayabilirsiniz
C

Ceren E.

18 Kasım 2025 21:43
Evet arttırabilirsiniz ben ilk3 ay sadece sağım yaparak verdim çünkü istemiyordu sağ mememi şu an sağ memem hala dolu dolu süt verir diğer bebeğin emdiği meme ise normal
C

Ceren E.

18 Kasım 2025 21:44
Bu arada bebeğinizi gece uykuluyken mutlaka emzirin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir