Meme Reddi- Yardım
73 görüntüleme
K
Kübra Ç.
15 Mart 2026 21:30
Merhaba,bebeğim 4 ay 21 günlük. Maalesef yine meme reddi yaşıyoruz. 1-2 dakika hızlı hızlı emiyor ve daha sonra bırakıyor. Açlıktan gece uykusuna geçemiyor, ben de üzülüp mama veriyorum. Çok üzülüyorum napacağım:( sütüm de bu stresle paralel azalıyor. Yaşayanınız oldu mu geçici mi?
Ö
Özge Ü.
15 Mart 2026 21:55
Kübra hanım merhaba. Bu durum tamamen geçici bir durum ancak siz bu durumu her yaşadığınızda mama verirseniz bebek buna çok kolay alışır. Buna bağlı olarak da hiç emmemeye başlar ve siz mamaya geçiş yapmış olursunuz sizin için problem değilse tabii ki verin. Sütünüzü sağmaya çalışın bebek emiyor diye pes etmeyin bebeğim 21 aylık en az dört kere yaşadım bu durumu emzirme de israrci olun . Özellikle sizin aylarınızda yeni bir gelişim döneminde olduğu için uykuya direnmesi sık uyanması normal . Sağlıkla büyüsün bebişiniz 🌸
Ş
Şevhat A. S.
15 Mart 2026 22:59
Bende aynı problemi yaklaşık bir aydır yaşıyorum üstelik besin alerjisi var mamada veremiyorum süt bazlı olduğu için sütümü sağıp biberonla takviye ediyorum sadece uykuda emzirebiliyordum ve iki gündür uykuda emmeyide reddediyor iyice pik yaptı çok çaresiz hissediyorum
Yükleniyor...