Meme Reddi Yardım
91 görüntüleme
D
Dilek S. ..
25 Haziran 2025 13:31
3 aylık bebeğim 2 gündür geceleri emiyor gündüz bazen mama istiyor memeyi ağzına almıyor bazı öğünler memeyi alıyor biberon vermemeye çalışıyorum ama bu sefer de bağırıp ağlıyor ne yaparsam da biberonu verene kadar susmuyor biberonla sütte versem içiyor ama memeyi almıyor ne yapmam lazım yardım lütfen :(
Z
Zeynep Ç. ..
25 Haziran 2025 14:07
3 aylik donemlerde meme reddi gozlemleniyor her anne mutlaka bu döngüyu yasiyor. Kendimden ornek vericek olursam meme almadigi zamanlarda ozellikle gunduzleri oluyor gece gayet guzelken gunduz meme almazdi bu durumda farkli pozisyonlar denedim. Mesela uzanarak emzirdim dik pozisyonda emzirdim. Baska oda gectim yada yuruyerek emzirdim dans ederek emzirdim vs vs ve sonunda emmeyi basardim. Yani sizde bu sekilde pes etmeden ilerleyin.
D
Dilek S. ..
25 Haziran 2025 14:26
Hepsini denedim ama başaramadım umarım aşarım bende bu durumu :(

Esra D.
25 Haziran 2025 14:29
Merhabalar zamanla düzeliyor her bebekte aynı durum oluyor, lohusa hallerinde bende yaşamıştm bahsettiğinz durumu çok ağlardm mama veriyorum diye ama şükür ki geçti, 1 ay kdr epey yıpranmıştık o dönemde
D
Dilek S. ..
25 Haziran 2025 14:33
Umarım bizde de geçer bu durum gün içerisinde keyfine göre meme yada mama alıyor doğduğundan beri arada mama veriyordum ama meme reddini 2 gündür yaşıyoruz