Meme Reddi ve Azalan Çişli Bez

102 görüntüleme
D

Demet Ş.

27 Ocak 2026 18:38
Bebeğim bikaç gündür bazen emiyodu bazem emmiyodu her sese dönüp bakma memeye dönmek istememe bugün resmen birden emmeyi bıraktı memeye gelince ağlama yine bi tutup bırakma bidaha istememe haftaya 6 aylık olacak sağıp verdim ne kaşık biberon ne normsl biberon içmedi genel hali iyi ateşi yok çişi inanılmaz azaldı normalde ek gıdaya haftaya başlayacaktım bugün yapay zekaya sorarak 2 çay kaşığı su verdim sıvı kaybı olmaması için ne yapmalıyım
R

Rojin g.

27 Ocak 2026 18:59
Bizde de durum öyle ne yapamam gerek
B

Büşbüş

27 Ocak 2026 19:09
Diş çıkarıyor olabilir mi ona bağlı iştahsızlık yaşıyor olabilir çok acıkınca mecbur içecektir
D

Demet Ş.

27 Ocak 2026 19:10

Gbüşra

Diş çıkarıyor olabilir mi ona bağlı iştahsızlık yaşıyor olabilir çok acıkınca mecbur içecektir

Diş olup olmadığını nasıl anlarım ilk anneliğim ve her konuda çok tecrübesizin tek başıma baktığımdan yanımda danışacağım tecrübeli biri de yok
B

Büşbüş

27 Ocak 2026 19:13

Demet Şahin

Diş olup olmadığını nasıl anlarım ilk anneliğim ve her konuda çok tecrübesizin tek başıma baktığımdan yanımda danışacağım tecrübeli biri de yok

Huzursuzsa, salya akıyorsa, eller sürekli ağızda veya her bulduğu şeyi ağzına götürüp diş etlerini kaşıyorsa. Bazen ishal de yapıyor diş. Çok hafif ateşte olabiliyor max 37,5 falan diyebilirim. Ve bunların yanı sıra iştahsızlık da varsa diş ihtimali düşünülebilir.
B

Büşbüş

27 Ocak 2026 19:14
Bir de bebek gittikçe büyüyor algıları açılıyor o yüzden her şeye dönüp bakıyordur mümkün olduğunca beslenme sırasında ilgisni çekecek şeyleri azaltmaya çalışın
D

Demet Ş.

27 Ocak 2026 19:15

Gbüşra

Huzursuzsa, salya akıyorsa, eller sürekli ağızda veya her bulduğu şeyi ağzına götürüp diş etlerini kaşıyorsa. Bazen ishal de yapıyor diş. Çok hafif ateşte olabiliyor max 37,5 falan diyebilirim. Ve bunların yanı sıra iştahsızlık da varsa diş ihtimali düşünülebilir.

Evet gün içinde durduk yere ağlama huzursuzluk neredeyse iki aydır eller ve her şey ağızda salya bi ara çok daha fazlaydı şuan fazla olmasa da yine de var e tabi iştahsızlık zaten var bugün donmuş anne sütünü meyve filesine koyup vermiştim ama ondan da çabuk sıkılıp bıraktı
D

Demet Ş.

27 Ocak 2026 19:15

Gbüşra

Bir de bebek gittikçe büyüyor algıları açılıyor o yüzden her şeye dönüp bakıyordur mümkün olduğunca beslenme sırasında ilgisni çekecek şeyleri azaltmaya çalışın

Anladım, çok teşekkür ederim
B

Büşbüş

27 Ocak 2026 19:16

Demet Şahin

Evet gün içinde durduk yere ağlama huzursuzluk neredeyse iki aydır eller ve her şey ağızda salya bi ara çok daha fazlaydı şuan fazla olmasa da yine de var e tabi iştahsızlık zaten var bugün donmuş anne sütünü meyve filesine koyup vermiştim ama ondan da çabuk sıkılıp bıraktı

Tetagil alıp deneyebilirsiniz diş sancısına. Bir de eline havuç verin onla kaşısın dişlerini
D

Demet Ş.

27 Ocak 2026 19:18
Yarın deneyeceğim bir şey saha sorayım size zeytinyağında karanfil bekletme önerisini kullandınız mı bazı doktorlar öneriyor bazısı karanfilin uyuşturucu etkisinden dolayı beslenme emme konusunda tehlikeli olduğunu söylüyor sizin tecrübeniz var mı bu konuda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir