Meme Reddi Üstüne Biberon Reddi Eklendi 😔

94 görüntüleme
A

Ayla

1 Ocak 2026 13:07
3 ay 13 günlük kızım doğduğundan beri memeyi reddediyor doğum yaptığım hastanede ebelerle de denedik emzirme danışmanından da destek aldım yok hiçbir şekilde tutmadı memeyi hala ara sıra deniyorum ama olmuyor. Sürekli sağım yaparak süt veriyorum ancak şimdi de biberon reddi başladı sadece uykuluyken beşiğine yatırıp sallarken alıyor biberonu zar zor. Emziğini değiştirdim sonra komple biberonu değiştirdim yok tutmuyor artık enjektörle veriyorum onu da tükürüyor ne yapacağımı şaşırdım acaba sütün tadını mı beğenmiyor artık dedim mama denedim onda da aynı her yolu denedim aklıma bişey gelmiyor artık bir yolu var mı bunu aşmanın acaba 😔
H

HY

1 Ocak 2026 13:13
Pilates topunda emzirmeyi denedinizmi benimkide 2 aylik oldugu gün nefret etti resmen memeden pilates topunda emziriyorum 2.5 aydir cok direndi ama bende direniyorum bu sekilde emiyo
B

Billur O.

1 Ocak 2026 13:22
Anlattiginiz gibi birebir aynı şeyleri yaşadım 1 bucuk aydır uğraşıyorum bebeğim beş aylık oldu en son acaba reflüsü mi var diye farklı doktora götürdüm o da tam emin olmamakla beraber bir şurup verdi ama hala sadece uykuluyken alıyor daha önce buraya da yazmıştım atak dönemi etrafa ilgisi artıyor vs diyorlar umarım geçici olur en kısa zamanda normale döneriz
A

Ayla

1 Ocak 2026 13:31
@Billur Onuk yaa inşallah normale döner ben de en son artık reflü kaynaklı mı diye düşünmeye başladım ya bi doktorumuza danışacağım 🤦🏻‍♀️
B

Billur O.

1 Ocak 2026 13:33
Çözüe kavuşursanız benide etiketleyin kolaylıklar diliyorum bi bebek büyüyo ama anne elden gidiyor malesef
A

Ayla

1 Ocak 2026 13:33
@HY onu hiç denemedim yaa duşta falan denemiştim ama onu da deneyeyim bi çok teşekkürler ❤️
A

Ayla

1 Ocak 2026 13:34
@Billur Onuk kesinlikle ya şekilden şekile giriyorum sırf 100cc süt içirebilmek için geçen gün enjektörle verince de tükürünce oturdum ağladım bişey olacak aç kalacak diye çok zor valla ya bi çözüm bulursam mutlaka yazacağım 🙏🏻
B

Billur O.

1 Ocak 2026 13:36
Onu ben en son daha kırklı iken yaptım memeyi reddettiği için genzine aldı mosmor oldu çok korktum bıraktım sonra dedim neyse bu çocuk emmeyecek sağarım mama veririm yeter ki beslensin hop arkasına biberon reddi çıkardı yani ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki
O

Ozlem

1 Ocak 2026 16:35
3/4 aylarda reddin oldugunu söylüyorlar. Meme reddi biberon reddi enjektörle besleme eds ile besleme kaşıkla besleme çoğu şeyi denedim ama dediğiniz gibi çok zorlanarak tükürerek kusarak geçen bir dönemdi. 5. Aydan sonra düzeldi diyebilirim. Daha çok uykuda besledim çoğunlukla . Uyanıkkende kitap göstererek yada oyuncak göstererek içirebiliyorum .İnşallah sizin daha erken düzelir zorlu bir süreç Allah yardımcınız olsun 🫶🏻
R

Rabia K. ..

1 Ocak 2026 21:35
Ayla hanım benim bebeğim 2 ay 18 günlük meme ve biberon reddi var 5-6 saat aç beklediği oldu yaklaşık bir haftadır durum böyle ağlamadan sakinleştirip yürüyerek emzirmeye çalışıyorum ve uyku aralarında veriyorum meme fark edene kadar doymuş oluyor direniyorum umarım çabucak geçer bu durum çünkü mental olarak aşırı yorucu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir