Meme Reddi Olur mu

98 görüntüleme
P

Pınar B.

19 Aralık 2025 12:16
Kızım bu gün bir aylık ve sadece 500 gram almış doktor mama başlattı memeyi bırakmasından çok korkuyorum önerilerinizi bekliyorum
S

Sümeyye A. ..

19 Aralık 2025 12:20
Aynı problemi bende yaşadım memeyi bırakmak istedi ic gudusel olarak gece emzirmem gerektiğini düşündüm ve iki aylık olana kadar sürekli gece emzirdim çok zor bir surecti ama çok şükür bırakmadı biraz sabır gerektiriyor kolaylıkla büyütün inşallah
Betül E.

Betül E.

19 Aralık 2025 12:33
Merhaba bende aynı süreçten geçtim oğlum 5.5 aylık hala sadece gece emiyor. Gece uyku sersemi ret edemiyorlar bence. Bol şans ama gündüz sütünüzü sağmanız öneririm ben sağmadım ve sütüm neredeyse kesildi.
P

Pınar B.

19 Aralık 2025 12:38
Mzaten gazlı bir bebek mamada iyice körükleyecek çare sağıp vermek galiba 30 dk saydım 60 cl anca çıktı 2 memeden
E

Elif V.

19 Aralık 2025 12:43
Emzirme destek sistemleri var. Araştırıp ona başlayabilirsiniz
Betül E.

Betül E.

19 Aralık 2025 12:44
Pınar hanım düzenli sağımda inanılmaz şeyler oluyor❤️ sakın sıkmayın canınızı
P

Pınar B.

19 Aralık 2025 12:47
İnşallah Betül hanımmmm ay inşallah hepinize teşekkür ederim 🥹
A

Ayşe Ş. ..

19 Aralık 2025 12:48
Her zaman önce emzirin. Istemez ise zamanla arkadaşların dediği gibi uyurken emzirin ve sağın her zaman emmedi diyelim üşenmeyin sağın atın buzluğa. Biberon ile onuda verirsiniz. Hiç birşey olmaz korkmayın. Sadece vazgeçmeyin meme vermekten
P

Pınar B.

19 Aralık 2025 12:51
Peki Önce emzirip üstüne mama vermek çocukta gazı daha çok mu artırır memeyi bırakmasın diye önce emzirmek sonra mama vermek nasıl olur ?
A

Ayşe Ş. ..

19 Aralık 2025 13:10
Emdiği kadar sonuna kadar emzirin çünkü kilo aldıran süt en son gelir. Sonra mama teklif edin aç ise içer zaten. Emzirdikten sonra bebeğin sırtını pıt pıt yapın önce gazı çıksın gegirsin yukarı doğru sırtını sivazlayin. Sonra mama verin isterse içer. Mama vermek gaz yapmaz. Gaz olursa mamanın kendinden olabilir onu değiştirmeniz başka mama almanız gereke bilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir