Meme Reddi mi Degil mi Lütfen!!
109 görüntüleme
B
Buse
3 Ocak 2026 19:44
Memeyi kavramak istiyor ama kavrayamiyor meme agzinda olmasina ragmen ağlıyor ilk basınçlı emmeye alismis ama damızlık degilim ki her seferinde oyle sut olsun birde sabahlari saat basi beslenmek istiyor oyle sutun olmasi imkansiz yani bugun memede cok aglamaya bssladı meme reddi mi oldu veya oluyor. Meme degistirsem de artik anladigi icin digerine gelirkendr agliyo en sonra sinirlenip yorulup bos emiyo emzik olarak kullanip uyuyor.
On sagim yap diyen oldu yaptim ama degisen bisey yok.
Emzirme pozisyonunda degistirmedi
On sagim yap diyen oldu yaptim ama degisen bisey yok.
Emzirme pozisyonunda degistirmedi

Buşra E. Ç. ..
3 Ocak 2026 19:50
İlk emmeye tazikli alışmış diyosun o zaman ön sağım yapman yanlış olur o emerken elinle (tazikli bi süt istiyorsa) memeyi kavra sağım hareketi yap sürekli emmek istemesi doymadığı için bence kesinlikle bir emzirme uzmanından da yardım al zor bir durum bebeği onun görmesi problemide iyice durumu konuşarak görerek değerlendirmeli ki yardımcı olsun sana biberon kullanımı yapıldı diye anlıyorum çünkü öyle alıştı diyorsun
B
Buse
3 Ocak 2026 19:53
Hayirr biberonda kullanmadim suam 58 gunlul ilk zamanlar sutum çoktu ama su da var 2 2 bucuk saate bir beslenmek istiyordu benimde zamanim oluyodu mantiken depolanmak icin ama buyudukce 1 saate dustu beslenmesi daha cok emmek istiyor ama ilk zamanki gibi depolanmiyor ki
G
Gökçin N.
3 Ocak 2026 20:00
Saat başı acıkmıyordur nerdeyse 2 aylık olmuş. Sakinleşmek ve size yakın olmak için de memeye geliyor. Çok kafaya takmayın,hele meme reddi mi diye hiç düşünmeyin,bu bile sütünüzü azaltır. Meme reddi sizin anlattığınız gibi birşey değil kaldı ki. Memeye hiç gelmez red olsa. Sizinki memeye geliyor,kendi istediği gibi süt gelmeyince sinirleniyor. Bir daha okudum,bence uyumak için memeyi kullanıyor,asıl amaç emmek değil. Kendi regülasyonunu en güvenli yerde yapıp uykuya gitmek. Geçecek annesi merak etme.

Buşra E. Ç. ..
3 Ocak 2026 20:02
Dediğim gibi doymuyor olabilir yda sakinleşmek kendini güvende hissetmek için sürekli emmek isteyebilir çişli bez sayısı yeterli ise bu doyuyor demek geriye diğer ihtimalleri düşünmen lazım sakinleşmek için istiyor olabilir atak haftasında bazen bu durum olabiliyor birde aşı günlerinde bazen hastayken ateşi varken vs vs siz genel bir değerlendirme yapın eğer bez sayısı yetersizse beslenmenizi düzenleyin ara ana öğünler yapın bol su için birde sağım yapın sütünüz artsın Power Pumping yapabilirsiniz
G
Gökçin N.
3 Ocak 2026 20:03
Kıyamam damızlık değilim ki demiş :) hepimiz sütçü kadınız :D bazen sinir bozucu olabiliyor,hele ki ilk zamanlar,zaten meme alışana kadar sancılı bir süreç,o bitiyor başka sorun başlıyor biz annelere. Kendimi hatırladım bir an :D
B
Buse
3 Ocak 2026 20:06
Cok teşekkür ederim ikinizede cok sagoluuun🥹🥹
C
Cennet C.
3 Ocak 2026 20:44
Aralıklarla burnunu açıyor musunuz? Bebeklerin küçükken ve kış aylarında burun tıkanıklığı daha çok oluyor. Belki ondan rahatsız oluyordur.
B
Buse
3 Ocak 2026 20:51
Açıyorum gazida rahat yapiyor kabizlikda yok bizimki erken dogdu 34 haftalık ve temas istiyor kucagimda 2 bucun 3 saat uyur yataginda 1 saat anca bu da ek sebep olabilir belk8