Meme Reddi mi ?
54 görüntüleme
P
Pınar S.
14 Nisan 2026 20:14
Bebeğim 2 aylık memeyi sürekli alıp alıp bırakıyor belki 2-3 dk aktif emiyor, ağlamıyor da böyle yapıyor sürekli bende o bıraktıkça veriyorum ağlamaya başlayınca çekiyorum yanlış mı yapıyorum, biberonu bıraktık yeni meme reddi olabilir diye ne yapmalıyım ? Bazen de çok güzel emiyor anlamadım ben bu çocuğu çok üzülüyorum kilo alımı da iyi dedi dr
E
Eda G. C.
14 Nisan 2026 20:38
memeyi tutuyor 2-3 dk sonra geri atıyorsa mutlaka gazı vardır üstten çıkarın geğirme olduktan sonra tekrar emer yani bende öyle olmuştu anlayana kadar baya süreç geçti tabi
P
Pınar S.
14 Nisan 2026 20:55
memeyi tutuyor 2-3 dk sonra geri atıyorsa mutlaka gazı vardır üstten çıkarın geğirme olduktan sonra tekrar emer yani bende öyle olmuştu anlayana kadar baya süreç geçti tabi
E
Eda G. C.
14 Nisan 2026 21:00
Evet sürekli bacaklarını geri atıp memeden çıkıyordu bende sütüm gelmiyor zannettim zorla beslemeye çalıştım hatta mama verdim sonra kusınca anladım çocuk aç değil gazını çıkarınca rahatladı . Ayakta omzuma aldım gaz çıkartarak devam ettim . Sonrasında eğer
Açsa zaten memeyi emiyor
Açsa zaten memeyi emiyor
F
Fatma A.
14 Nisan 2026 21:17
Evet sürekli bacaklarını geri atıp memeden çıkıyordu bende sütüm gelmiyor zannettim zorla beslemeye çalıştım hatta mama verdim sonra kusınca anladım çocuk aç değil gazını çıkarınca rahatladı . Ayakta omzuma aldım gaz çıkartarak devam ettim . Sonrasında eğer
Açsa zaten memeyi emiyor
Açsa zaten memeyi emiyor
E
Eda G. C.
14 Nisan 2026 21:21
Devam edin bazen geç çıkıyor gaz bi de bacaklarınız üstüne yüzüstü yatırıp da deneyebilirsiniz . Ben en çok böyle çıkarıyorum