Meme Reddi mi ?

54 görüntüleme
P

Pınar S.

14 Nisan 2026 20:14
Bebeğim 2 aylık memeyi sürekli alıp alıp bırakıyor belki 2-3 dk aktif emiyor, ağlamıyor da böyle yapıyor sürekli bende o bıraktıkça veriyorum ağlamaya başlayınca çekiyorum yanlış mı yapıyorum, biberonu bıraktık yeni meme reddi olabilir diye ne yapmalıyım ? Bazen de çok güzel emiyor anlamadım ben bu çocuğu çok üzülüyorum kilo alımı da iyi dedi dr
E

Eda G. C.

14 Nisan 2026 20:38
memeyi tutuyor 2-3 dk sonra geri atıyorsa mutlaka gazı vardır üstten çıkarın geğirme olduktan sonra tekrar emer yani bende öyle olmuştu anlayana kadar baya süreç geçti tabi
P

Pınar S.

14 Nisan 2026 20:55

Eda Gültekin Cin

memeyi tutuyor 2-3 dk sonra geri atıyorsa mutlaka gazı vardır üstten çıkarın geğirme olduktan sonra tekrar emer yani bende öyle olmuştu anlayana kadar baya süreç geçti tabi

Evet sürekli mola veriyorum ama hemen ağlıyor bende aç diye düşünüyorum sizin de öyle miydi
E

Eda G. C.

14 Nisan 2026 21:00
Evet sürekli bacaklarını geri atıp memeden çıkıyordu bende sütüm gelmiyor zannettim zorla beslemeye çalıştım hatta mama verdim sonra kusınca anladım çocuk aç değil gazını çıkarınca rahatladı . Ayakta omzuma aldım gaz çıkartarak devam ettim . Sonrasında eğer

Açsa zaten memeyi emiyor
F

Fatma A.

14 Nisan 2026 21:17

Eda Gültekin Cin

Evet sürekli bacaklarını geri atıp memeden çıkıyordu bende sütüm gelmiyor zannettim zorla beslemeye çalıştım hatta mama verdim sonra kusınca anladım çocuk aç değil gazını çıkarınca rahatladı . Ayakta omzuma aldım gaz çıkartarak devam ettim . Sonrasında eğer

Açsa zaten memeyi emiyor

Bende gazını çıkarmak için omzuma aldığımda ağlıyor kendini kasıyor çıkartamıyorum siz nasıl yaoıyordunuz acaba
E

Eda G. C.

14 Nisan 2026 21:21
Devam edin bazen geç çıkıyor gaz bi de bacaklarınız üstüne yüzüstü yatırıp da deneyebilirsiniz . Ben en çok böyle çıkarıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir