Meme Reddi mi

77 görüntüleme
M

Mine B. ..

2 Ocak 2026 09:47
Bebeğimyaklaşık 2.5 aylık aç olmasına rağmen memeyi ilk 5 dk hızlı hızlı emip sonrasında kafasını sağa sola çekmeyebasliyor ve sonra yine memeye geliyor 20 sn sonra aynıhareketi tekrar yapiyor zar zor 10 dk emzirebiliyorum. Bu arada sütüm var göğüslerim dolu dolu .
S

Senem İ.

2 Ocak 2026 09:50
Gazı olabilir annesi emdikçe baskısı artıyor olabilir veya burunları tıkalı olabilir veya sütünüz çok tazyikli geliyodur ve rahatsız olup bırakıveriyodur olabilcek ihtimalleri düşünüp eleme yapın
M

Mine B. ..

2 Ocak 2026 09:53
Ama her emme de bunu yapıyor gaz olduğunu zannetmiyorum . Burnu her gun düzenli olarak açıyorum sütü kendim elimle deniyorum fıskırmiyor damla damla akıyor . Emzige cok erken 5 gunlukken başladık o meme reddi yaoiyor olabilir mi ya da bazen arada emmeyi reddettiği zamanlar max 3 kere aralıklarlabiberonla sütümü vermistim
S

Senem İ.

2 Ocak 2026 09:57
Uykuya meyilli veya uykulu halde emzirmeyi deneyin veya ayağa kalkın gezdirerek deneyin farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin, sessiz loş ortam yaratın mesela gibi gibi yine olmuyosa bi doktorunuza danışın
A

Aslihan D. K.

2 Ocak 2026 11:19
Sutunuz fazla oldugu icin ön sütün tazyigiyle bebek hizli doyup yagli kisma ulasamiyor olabilir benzer sıkıntıyı biz de yasadik emzirme oncesi 5 dk sagarak siz de belki cozebilirsiniz
M

Mine B. ..

2 Ocak 2026 14:05
Sütün tazyikli geldiğini nasil anlayacağımkendim elimle göğsümü sıktığımda damla damla geliyor fiskirma olmuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir