Meme Reddi mi
46 görüntüleme
B
Burcu B. Ö.
21 Kasım 2025 21:26
Kızlar merhaba 4.5 aylık bebeğimvar iki gündür sadece sol göğsümü emiyor sağa getirir getirmez memeyi ağzına koykadan ağlamaya başlıyor ne yapcam şaşırdım uykusunda emzirdim az önce bütün gündür sadece bi kere uykusunda emdio göğsümü neden olabilir bu
H
Hümeyra T.
21 Kasım 2025 22:10
Memenin az ya da hızlı akış olması (yüksek ihtimalle), burun tıkanıklığı, kulak iltihaplanması gibi durumlarında oluyor. Ben akış hızından dolayı yaşadım; farklı pozisyonlarda, uykuluyken ya da uykudan uyanınca ve gece emzirdim (uyku sarhoşluğundan ve farklı pozisyonlarda aynı emzirme zamanında birden fazla pozisyondenedim birini kabuk ederse eder etmezse başa dönüyordum onu ağlatmadan oyun yapıyordum. Sürekli farklı pozisyonlarda denedim en son ayakta pışlarken emziriyordum. Bir süre sonra geçiyor 4.ayın başında yaşadık. Tabi bolca çığlık ağlama ve bu ağlamakara benim de eşliğim oldu anlatırken kolay gibi okunuyor ama :( zor bir süreç
N
Nigar D.
21 Kasım 2025 22:42
Aynı sorunu yaşadım, futbolcu tutuşu diye bir emzirme pozisyonu var internetten araştırabilirsiniz ben o şekilde vererek sağ memeyi de emmesini sağladım 2 gün sonra normal emmeye geri döndü. Kolaylıklar dilerim
B
Burcu B. Ö.
22 Kasım 2025 00:02
Çokteşekkür ederimkızlar 🙏 deneyeceğimhepsini