Meme Reddi Memeyi Ağlayarak Emmeme

94 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

4 Ağustos 2025 20:51
İyi geceler bebeğim 3 aylık 1 haftadır meme emmek istemiyor emzirmek istediğimde katıla katıla ağlıyor ben doğduğundan bu yana hem emzirme hem mama takviyesi kullanarak 3 aylıka geldik sütüm yetersizdi doymuyordu şu 1 haftadır da çok ağlıyor emmek istemiyor ne yapmam lazım şaştım kaldım
G

Gülsevim M. ..

4 Ağustos 2025 20:56
Merhaba sütünüzü sağıp biberonla vermeyi denediniz mi bazı bebeklerde biberon içmeye başlayınca meme reddi oluyor
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

4 Ağustos 2025 20:57
Merhaba eds yöntemine bakarak bebeği o şekilde bekleyebilirsiniz hem memede olur hem de ekstra bir mama gelişi olduğu için emme refleksi güçlenir ve sütünüz de artar bu şekilde 🕊️
A

Aylin G. Ç. ..

5 Ağustos 2025 05:36
Benim bebegim de 3 ay 10 gunluk, 3.aydan sonra 4.ay atagi basliyor bizimkinin de huyu degisti emerken, ama gecici olmali eger hic biberon vermediysen cok fazla alistirmayin kasik veya bardakla verin biz oyle yapiyoruz zorunda kalinca biberon verjyoruz. Memede durmak istemeyince sakinlestirip tekrar tekrar memeyi teklif edin, ya da oyun oynayip gaz cikarip aklini baska yone alip sonra biraz daha uykulu iken meme verin, yani her yolu deneyin mutlaka arada biri tutacak, şu 4.ataginda bunlar oluyor gibi
K

Kübra N. E.

5 Ağustos 2025 06:20
Off bende aynı durumdayım henüz 3 aylık olmadı 2 ay 21 günlük 2-3 gündür aynı şekilde emmek istemiyor emerken aşırı derecede ağlıyor üstelik inek sütü ve laktoz alerjisi var zaten sütüm onu rahatsız ediyor diyet yapmama rağmen bu süreci nasol atlatacağız bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
İ

İlayda N. ..

5 Ağustos 2025 09:37
Bende denemediğim yol kalmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir