Meme Reddi/ Mama İçiyor.kilo Almıyor.
119 görüntüleme

Özge E. B.
9 Ağustos 2025 18:36
Bebegım ilk iki ay güzel kilo aldi hipp kullandık.
Dk 2800 iki ayda 5.400 ulaştık
Simdi 4 aylik 6.500 kilo
İki aydan sonra sma geçtim. Çünkü hipp aşırı gaz yapıyordu.
Sma da kilo aldırmadı sanki. Bugün golden goat aldim. Gece deneyeceğim.
Onereceginiz kilo aldıran mama var midir?
Dk 2800 iki ayda 5.400 ulaştık
Simdi 4 aylik 6.500 kilo
İki aydan sonra sma geçtim. Çünkü hipp aşırı gaz yapıyordu.
Sma da kilo aldırmadı sanki. Bugün golden goat aldim. Gece deneyeceğim.
Onereceginiz kilo aldıran mama var midir?
M
Meltem G.
9 Ağustos 2025 18:44
Bebegin 6 aylıkken dogum kilosunun 2 katına ulaşması beklenir siz 4 ayda dogum kilosunun 2 katıni gecmissiniz bebeginiz zaten olması gerekenden hızlı kilo alıyor daha fazla kilo aldırmak için ugrasmaniza gerek yok ki

Özge E. B.
9 Ağustos 2025 18:45
Yakın çevremin sürekli bunu demesinden bıktım sanirimm yaşıtları daha kiloluymus vs vs

Fadile B.
9 Ağustos 2025 18:49
Her çocuk özeldir ve farklı aşırı kilo alırsa sonrasında mama reddi ek gıda reddi oluyor bırakın kim ne derse desin bebeğiniz sağlıklı olsun da kilo önemli değil
E
Elif S.
9 Ağustos 2025 19:26
selamlar özge hanım, ben başka bir bilgi açısından yorum yapacağım; mama kullandığım dönem ''hipp gaz yapıyor sanırım'' diyerek; ve keçi sütlü olması nedenli anne sütüne en yakın mama olduğu için golden goat denemek istemiştim; 15-20gün kullandık; kilo aldırması hipp gibi oldu 👍 ama sonra bazı hekimlerimizden bu mama ile ilgili anemi yaptığı yönünde yorumlar duydum; kendi hekimimize danıştım, çok taraftar olmadı, o yüzden kesmiştim. siz hekiminize güveniyosanız danışın bu açıdan, veya biraz araştırın, öyle başlayın🙏
A
Ayşe G.
9 Ağustos 2025 19:30
Bizde dogdugundan beri hipp kullandık ve evet aşırı gaz yaptı. Ama doktorumuza danışınca tüm mamalar gaz yapıyor sürekli mama değişirseniz bu kez de mama reddi ile karşılaşabilirsiniz dedi. Ben değişmedim 1 ay sonra alıştı. Şuan yeni 6.ayına girdi hala hipp kullanıyoruz hatta mamadan sonra kendi gazını kendi çıkarıyor artık
M
Meltem G.
9 Ağustos 2025 19:47
Boş verin yakın çevreyi maasallahi var bebegin gayet güzel kilo almis alıyor da kulaklarınızı tıklayın çok bilmişlere