Meme Reddi , Gece Uyandığında Mama İsteği

162 görüntüleme
B

Beyza ..

26 Nisan 2026 22:10
Bebeğim 2 ay 27 günlük , doğduğundan beri sütüm yetmiyor mama destekli gidiyordum 10 gündür memeyi tamamen bıraktı biberona alıştoğı için memeye geldiğinde ağlıyor almıyor , sağıyorum ama benim de sütüm baya azaldı bitme noktasında ne yapabilirim , gece de ben uyandırmak istemiyorum ama kendi uyanıyor hala 3-4 saatte bir mama istiyor normal mi ilk aylarda biz uyandırıp besliyorduk ama artık uyandırmıyorum uyandırmasam da kendi kalkıyor alışkanlık mı yoksa normal mi
Ü

Ümmü

26 Nisan 2026 22:13
Uyanması gayet normal bence benim bebeğim 3 ay 25 günlük ilk gece uykusuna geçiş 4 saat sonra 2 saatte bir beslenmek için kalkıyor
Tay

Tay

26 Nisan 2026 22:38
Bende cocugumu mama ile büyütüyorum hemde doğru günden beri 10 gün süt gelmedi bile stres den ev halkından dolalıyı ilk Aptamil Sonra esme sonra Bebelac Bebelac 4 numara kadar kulllandım sonra fark ettim ki çocuğum onu yarım bırakıyor ve kilo almıyordu benim gözlümde E bebek markası mama çıkardığı öğrendim kullanmak için terekdut ettim ama denemek zorundaydım ama kullandım ve bi sorun olmadı Allah sukur mamail adı ve o aylarda bende 2 kere falan verdiği biliyorum eğer kabızlık sorunnuz yoksa bı ölçek fazla koyun
Ü

Ümmü

28 Nisan 2026 12:23
Bir ölçek fazla koyun derken neyi kast ettiniz anlamadım yani 30 cc su için mi bir ölçek fazla koyup mamayı mı yoğunlaştırmak yoksa 60 cc mi vermeyi kast ettiniz
Tay

Tay

28 Nisan 2026 12:41
Kabızlok olmuyorsa fazladan mama koyuyorum ben
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir