Meme Reddi Düzelir mi Çok Üzgünüm

86 görüntüleme
P

Pınar S.

7 Nisan 2026 14:09
bebeğim 47 günlük ön sütü alıp emmeye devam etmek istemiyor günde 3 defa biberonla mama verme hatasını yaptım hem de emzirmeden meğer emzirip vermek gerekiyormuş acaba düzelir mi ne yapmalıyım emzirme danışmanlığı aldım ama çok üzgünüm
K

Kübra B.

7 Nisan 2026 14:40
Bu konuda hasret akman var doktor insta üzerinden bi bakın isterseniz
F

Figen K.

7 Nisan 2026 21:57
Aynı problemi ben de yaşadım bebeğim 20 günlükken önce emzirip sonra aventin biberonu ile mama veriyordum ve sonuç meme reddi oluştu. Önce çok üzülmüştüm ben de hayal kırıklığına uğramıştım sonra bolca araştırdım ve en iyi çözün kesinlikle biberonu bırakmak. Tamamen biberon kullanmayı kesmeniz lazım bir süreliğine enjektör, çay kaşığı veya kaşık biberon kullanabilirsiniz bu süreçte. Şuan bebeğim 41 günlük ve şimdiye dek bir daha meme reddi yaşamadık, 1 günde çözdük biberonu keserek
C

Cansu G.

8 Nisan 2026 14:13
Tek çözüm biberonu ortadan kaldırmak ve bu süreçte emziği de kullanmayın meme reddi geçene kadar. Sabırlı olursanız 2-3 günde tamamen geçer. Kaşık biberon gibi bir şeyle süt vermeyi deneyin memeyi reddettiği zamanlarda. Ama özellikle bebek uykuluyken falan emzirmeye çalışın
P

Pınar S.

8 Nisan 2026 17:34

Cansu Geçer

Tek çözüm biberonu ortadan kaldırmak ve bu süreçte emziği de kullanmayın meme reddi geçene kadar. Sabırlı olursanız 2-3 günde tamamen geçer. Kaşık biberon gibi bir şeyle süt vermeyi deneyin memeyi reddettiği zamanlarda. Ama özellikle bebek uykuluyken falan emzirmeye çalışın

Dün öyle başlayınca hiç biberon vermedim inşallah geçer çok üzülüyorum emip emip bırakıyor ama iyi olan doyuyor olması ağlamadığı sürece o bıraktıkça ben veriyorum öyle doyuyor ağlayınca da mecbur bırakıyorum 1 saat sonda falan deniyorum gece çok açlık krizine girip ağlayınca mecbur yine biberon verdim enjektörle kaşıkla almadı bugün hiç vermedim yine enjektörle vermeyi düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir