Meme Reddi Düzelir mi

84 görüntüleme
P

Pınar S.

8 Nisan 2026 13:39
Meme reddi düzelir mi daha başlangıçtayız emip emip bırakıyor ön sütten sona ağlayıp vuruyor
K

Kübra V.

9 Nisan 2026 00:35
Düzelir canım sen kararlı ol gerekirse pozisyon değiştir bizde 3 defa oldu şimdi oğlan 14 buçuk aylık meme yi bırakmıyor
S

SmyhÇlk

9 Nisan 2026 00:45
Atak haftalarında, hastalık diş dönemlerinde zaman zaman biz de yaşadık. Tamam bırakacak dediğim kadar ciddiye gittiği de oldu. Kararlılıkla, pozisyon değiştirmekle, ortamı karartmakla, uyaranı azaltmakla ilgisini memeye yönlendirebilirsiniz. Ben saçlarımı açıp eline veriyordum onlarla oynuyordu bu şekilde emmeye devam ediyordu. Bir de bu dönemlerde ilgisini çeken sevdiği bir şarkı varsa onu açabilirsiniz emzirmeye başlamadan önce ama hep aynı şarkıyı koşullanmak gibi oluyor sanırım bu da işe yarayabilir bizde yaramıştı. Bir de sütünüz normalde tazyikli ve o dönem azaldıysa çocuk buna öfkelendiği için de reddedebiliyormuş
P

Pınar S.

10 Nisan 2026 11:39

Kübra Varol

Düzelir canım sen kararlı ol gerekirse pozisyon değiştir bizde 3 defa oldu şimdi oğlan 14 buçuk aylık meme yi bırakmıyor

Çok teşekkür ederim içim rahatladı
P

Pelin A.

10 Nisan 2026 11:43
Kübra hanıma katılıyorum. Sizi biraz yoracak ama kararlı olursanız düzelir. Osman Hocanın bununla ilgili bir videosu var. Meme reddi memeden ya tazyikli süt gelmesinden ya meme ucundan kaynaklanıyor diyor her koşulda ama bebeğinizi de sıkmadan teklif edin geçiyor, geçecek, sabırlı olun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir