Meme Reddi
265 görüntüleme
H
Hilal Ş.
Premium Üye
4 Ağustos 2026 16:49
3,5 aylık hem emzirip hem mama kullanıyorum mamayı sabah ve akşam olarak 2 ye düşürdüm gün içinde emzirirken meme reddi yaşıyorum mamayı tamamen bıraktırmaya çalışıyorum ama emerken ağladı için karnı doymuyor mama vermek zorunda kalıyorum
K
Kübra O.
4 Ağustos 2026 17:48
Benim bebeğimde 3 ay 22 günlük çok kısa süre emiyor kusma problemimizde var doyuyor mu anlamıyorum gazı yoksa huzursuz değil hareketli ama anlayamıyorum 4. Ay dan dolayı meme reddi mi yapıyor bilemiyorum, umarım geçicidir 🙏
İ
İncisel K.
4 Ağustos 2026 18:35
Bebeğim 8 aylık ve 2,5 aylıktan beri sağarak besliyorum uykulu olduğunda emiyo uyanıkken emmiyor ama bazen uyanıkken emiyo 2 dk sürüyo geri bırakıyo ağlamaya başlıyo sütümde azaldı bu sebepten
H
Hilal Ş.
Premium Üye
4 Ağustos 2026 18:38
Evet gece uykuluyken emiyor gündüz de zorlayarak ama doyup doymadığını anlamıyorum
E
Ebru
4 Ağustos 2026 20:05
Hilal hanım ben de meme mama gittim mamayı günde 1-2 veriyordum memeye alıyordum sıklıkla. Sizin döneminiz 4. Ay atağının başlangıcı o dönem meme reddi oluyor maalesef etrafta ilgileri olduğu için gündüz memede çok durmak istemiyorlar yine biberon ve memenin arasındaki akış farkından dolayı biberonu istiyorlar memede çaba göstermek istemiyorlar. Sabırlı olun geçiş süreci bu. Biberonu yenidoğan başlığında yavaş akışta kullanın. Gündüz emzirirken olabildiğince sessiz sakin yerde emzirin. Ben o dönem hep yatak odasında emzirdim bazen pilates topunda zıplayarak emzirdim. Geçecek merak etmeyin.

Kader T.
4 Ağustos 2026 21:08
Evet gece uykuluyken emiyor gündüz de zorlayarak ama doyup doymadığını anlamıyorum
Yükleniyor...